My style rocks Gala: Η Νάντια Μπουλέ, η παίκτρια που αποχώρησε και η νικήτρια των 2.500 ευρώ

My style rocks Gala: Η Νάντια Μπουλέ, η παίκτρια που αποχώρησε και η νικήτρια των 2.500 ευρώ

47189880_578922232548264_5886951702275293184_n
To consept του My Style Rocks Gala, το βράδυ της Παρασκευής ήταν το «Musical» και οι παίκτριες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Guest star της βραδιάς, η πολυτάλαντη Νάντια Μπουλέ, η οποία και κάθισε στη θέση του τέταρτου κριτή προκειμένου να πει τα σχόλιά της αναφορικά με τα musicals με τα οποία και ασχολείται τα τελευταία χρόνια. Πάμε όμως τώρα να δούμε την παίκτρια που αποχώρησε αλλά και εκείνη που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο για αυτή την εβδομάδα.



Στην τριάδα με την πιο χαμηλή βαθμολογία βρέθηκαν οι Κωνσταντίνα Σουλτάτη, Φραντζέσκα Θεοδωροπούλου και Έλλη Γελεβεσάκη ενώ η Ναντίν Ανζάουϊ, εξαιρέθηκε από αυτή τη διαδικασία καθώς απουσίαζε από το μεσημέρι, όπως σας ενημερώσαμε. Από τις συμπαίκτριές της σώθηκε η Έλλη ενώ οι κριτές κράτησαν την Κωνσταντίνα. Έτσι, η παίκτρια που δεν θα συνεχίσει το ταξίδι της στο ριάλιτι μόδας όμως, είναι η Φραντζέσκα.


Στις τρεις καλύτερες θέσεις με την υψηλότερη βαθμολογία τώρα, βρέθηκαν οι Χριστίνα Παπαδέλλη, Μαρία Λέκκα και Φωτεινή Τράκα, ενώ νικήτρια της βραδιάς ήταν η Μαρία, η οποία πήρε και τα 2.500 ευρώ.




Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💥 Μην τους χάσετε απόψε σε μια βραδιά Μιούζικαλ...💥 @konstantinaspyropoulou @nadiaboule @dimitrisargyropoulos @stelioskoudounaris @betty_maggira @skaitv.gr #MyStyleRocksGr #SkaitvGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης