Ο Τεό Θεοδωρίδης και η σύντροφός του έγιναν γονείς- Η πρώτη φωτογραφία των διδύμων

Ο Τεό Θεοδωρίδης και η σύντροφός του έγιναν γονείς- Η πρώτη φωτογραφία των διδύμων

O ερχομός τους ολοκλήρωσε την ευτυχία του  ζευγαριού 

teo-theodoridis
Ο Τεό Θεοδωρίδης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Η σύντροφος του, Αγνή Μάρα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα τους τις προηγούμενες ημέρες. Η μητέρα και τα νεογέννητα χαίρουν άκρας υγείας και μάλιστα, έχουν πάρει εξιτήριο.


Το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία των παιδιών του στο Instagram, την οποία τράβηξαν στο αυτοκίνητο όταν αποχώρησαν από το μαιευτήριο.

Ο Τεό Θεοδωρίδης αναμίβολα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς ο ερχομός των διδύμων ολοκλήρωσε την ευτυχία του με την Αγνή Μάρα, για την οποία είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Με την Άγνή είμαστε φίλοι από πολύ παλιά, απλώς ήρθαμε κοντά λίγο πριν τελειώσω τον εγκλεισμό μου. Η Αγνή ήταν δίπλα μου από την αρχή και μάλιστα σε μια περίοδο που εγώ δεν ήξερα τι ήθελα. Βγαίνοντας από μια κατάσταση πίεσης το μόνο που θέλεις είναι να μην έχεις κάτι ανάλογο. Με υπομονή και αγάπη κατάφερε να το διαχειριστεί αυτό μέχρι εγώ να δω καθαρά τι πραγματικά θέλω. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης. Θα κάνουμε και θρησκευτικό γάμο αλλά σε δεύτερο χρόνο».


Δείτε τη φωτογραφία:


907c3a7e-agnhmara
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης