Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξανδράκη μετά το Nomads: «Είμαι μισή χωρίς τον σύντροφό μου»

Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξανδράκη μετά το Nomads: «Είμαι μισή χωρίς τον σύντροφό μου»

Το μοντέλο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σε live σύνδεση από τη Μαδαγασκάρη

Dimitra_Alexandraki
Στο χθεσινό live του Nomads-Μαδαγασκάρη είχαμε διπλή αποχώρηση, καθώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε στον Σάββα Πούμπουρα, αλλά και στους παίκτες του ριάλιτι πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είδα πράγματα που με στεναχώρησαν πάρα πολύ και ίσως αυτός είναι κι ένας λόγος που με βοήθησε παραπάνω να πάρω κι αυτή την απόφαση. Εγώ σαν Δήμητρα δεν μπορώ να συμμετέχω σε κάτι, όπως για παράδειγμα, στο να χτυπάει ένας αντίπαλος και να βλέπω έναν άνθρωπο από την ομάδα μου να γελάει με τον πόνο ενός ανθρώπου που είναι πεσμένος κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί. Αυτό δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο και δεν θα μπορούσα να στηρίξω ποτέ μια ομάδα έστω κι αν υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος μέσα εδώ.

Νιώθω πολύ καλά που φεύγω. Ο βασικός λόγος που με κάνει να φεύγω είναι γιατί έχω την ανάγκη να είμαι κοντά στον άνθρωπό μου. Αυτός είναι ο βασικός λόγος. Αλλά ένας λόγος που με βοηθάει και παραπάνω και με διώχνει από το Nomads είναι ότι εμένα αυτά που προείπα δεν με αντιπροσωπεύουν σαν ομάδα. Γιατί εδώ δεν είμαστε σαν μονάδες, είμαστε σαν ομάδα».

Το μοντέλο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Πρω1νό σε live σύνδεση από τη Μαδαγασκάρη. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως δεν έχει πάρει ακόμη το κινητό της και δεν γνωρίζει πότε θα γυρίσει στην Ελλάδα. Μάλιστα, αναφέρθηκε στον σύντροφο της τονίζοντας πως χωρίς αυτόν είναι μισή.


«Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον κόσμο που με στήριξε. Επέστρεψα και το πάλεψα. Δεν τα παράτησα. Θα μπορούσα να έχω φύγει πριν τρεις εβδομάδες. Δεν έχω κινητό. Για κάποιο λόγο δεν μου έχουν δώσει το κινητό μου. Με κανέναν δεν έχω μιλήσει. Πριν φύγω για Μαδαγασκάρη ο σύντροφος μου, μού είχε πει να έρθω και θα με στηρίξει. Μετά μου είπε “σε παρακαλώ μη φύγεις”. Είχα κάνει εξετάσεις, είχα περάσει εμβόλια και λέω μια μέρα πριν φύγω δε μπορώ να κρεμάσω τους ανθρώπους. Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί 4,5 χρόνια. Είμαστε οικογένεια. Χωρίς αυτόν είμαι μισή», είπε μεταξύ άλλων.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης