Βασιλική Μιλλούση: Με έδιωξαν από την εθνική ομάδα στα 19 μου λίγο πριν το 2004

Βασιλική Μιλλούση: Με έδιωξαν από την εθνική ομάδα στα 19 μου λίγο πριν το 2004

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε για τα τρία πιο μαύρα χρόνια της ζωής της, τότε δηλαδή που την έκοψαν από την Εθνική Ομάδα και τους Ολυμπιακούς της Αθήνας

Vasiliki_Millousi
Η Βασιλική Μιλλούση πριν από λίγο καιρό μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση και αφήνει το αγωνιστικό μέρος στην ενόργανη γυμναστική. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής με περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα πιο μαύρα χρόνια της ζωής της, τότε δηλαδή που την έδιωξαν από την Εθνική Ομάδα και τους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ήταν το μεγάλο όνειρό μου. Εκεί ήθελα να απογειωθεί η καριέρα μου γιατί στα 19 μου… Εκεί ήταν τα μαύρα χρόνια της ζωής μου γιατί πριν τους Ολυμπιακούς, το 2003, υπήρχε μια γραμμή τότε ότι “μεγαλώνεις, είσαι μεγάλη πια για τη γυμναστική”. Η τότε Ομοσπονδία αποφάσισε ότι έπρεπε να αποχαρακτηριστώ. Αποχαρακτηρισμός σημαίνει ότι δεν είσαι πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας και πρέπει να αποχωρήσεις. Με σταμάτησαν και όχι μόνο εμένα, αλλά υπήρχαν κι άλλες αθλήτριες, τότε η γυναικεία γυμναστική καταστράφηκε. Δεν υπήρχε κανένας κανόνας, μόνο ένας άγραφος νόμος, τον οποίο χαίρομαι που κατέρριψα. Έμεινα εκτός σχεδόν 3 χρόνια, δεν ήθελα να περνάω ούτε έξω από το γυμναστήριο.

Το θεωρούσα πολύ μεγάλη προσβολή το να μου κόψουν το όνειρο ξαφνικά στη μέση και το δικαίωμα να αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα. Ήταν τα μαύρα χρόνια της ζωής μου. Σε αυτά τα τρία χρόνια πήγα στο πανεπιστήμιο, ασχολήθηκα με το χορό, δούλευα στο εργοστάσιο του θείου μου για να βγάζω τα προς το ζην και είχα μπει σε ένα άλλο τρόπο ζωής. Στο πανεπιστήμιο έκανα ειδικότητα της ενόργανης γυμναστικής και τότε η προπονήτριά μου και μου είπε ότι πρέπει να γυρίσω. Και λέω “αποκλείεται, έφυγα με τόσο μεγάλη πικρία που δεν θέλω να ξαναγυρίσω. Αν φύγουν όλοι αυτοί που με διώξανε, ίσως γυρίσω”. Με τα πολλά με έπεισαν…», είπε μεταξύ άλλων η Βασιλική Μιλλούση.

Βασιλική Μιλλούση: Τα «μαύρα» χρόνια της ζωής μου! «Ήταν πολύ μεγάλη προσβολή…»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης