GNTM: Ποια «χαντάκωσε τον εαυτό της» και είδε την πόρτα της εξόδου

GNTM: Ποια «χαντάκωσε τον εαυτό της» και είδε την πόρτα της εξόδου

Το Greece's Next Top Model όσο πλησιάζει προς το τέλος έχει περισσότερη ένταση και ίντριγκα

Apoxorisi_GNTM
Το Greece's Next Top Model είναι από τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης που σημειώνουν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Χθες βράδυ είχαμε άλλη μια αποχώρηση. Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια μπήκαν σε πολύ γνωστό πολυκατάστηκ,α, προκειμένου να αποδώσουν μέσα σε λίγα λεπτά ένα ολοκληρωμένο look με βάση 4 στιλιστικές κατευθύνσεις: αποχρώσεις του γκρι, print on print, chic 30άρα ή κομψό outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στην συνέχεια, η κριτική επιτροπή, σχολίασε τις φωτογραφίες των κοριτσιών. Την καλύτερη φωτογραφία για αυτή την εβδομάδα είχε η Εύη Ιωαννίδου. Ωστόσο, το κορίτσι με τον λιγότερη καλή επίδοση ήταν η Ειρήνη Στεριανού, η οποία είδε την πόρτα της εξόδου.

View this post on Instagram

Είμαστε στις TOP 11 του #GNTMgr @StarChannelTv #StarChannelTv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on


«Είμαι πολύ συγκινημένη και βασικά στεναχωρημένη γιατί δεν ήθελα να φύγω με τίποτα. Περίμενα τελευταία στιγμή, οι κριτές να καταλάβουν ότι εγώ σε σχέση με άλλες κοπέλες που βγάζουν το ίδιο πρόσωπο στον φακό, εγώ έχω τσακωθεί και περίμενα να το εκτιμήσουν αυτό. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι στη δεκάδα και την πεντάδα. Ξέρω ότι να μην έβγαινα πρώτη, αλλά ήθελα να συνεχίσω στον διαγωνισμό. Το ήθελα περισσότερο από άλλες κοπέλες που ήταν από την αρχή εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Στεριανού, μετά την αποχώρηση της.
«Θεωρώ ότι η Ειρήνη χαντάκωσε τον εαυτό της, μόνη της, σε αυτή τη φωτογράφηση. Θεωρώ ότι αν είχε ντυθεί καλύτερα δεν θα έφευγε», είπε η Ξανθή Τζερεφού.

Η Ειρήνη Στεριανού είδε την πόρτα της εξόδου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης