Αποστολία Ζώη: Το «Ζητείται Ψεύτης» θα γίνει με άλλο πρωταγωνιστή

Apostolia_Zoi

«Κατά 90% έχουν κλείσει έναν καινούριο πρωταγωνιστή και απλά επειδή πρέπει να τελειώσουν τα διαδικαστικά με τις υπογραφές, δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα», είπε η Αποστολία Ζώη

Τις τελευταίες μέρες πολύς ντόρος έχει γίνει για το «Ζητείται Ψεύτης» κυρίως με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις Θεατρικές Σκηνές και τον Μάρκο Σεφερλή. Η Αποστολία Ζώη μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε:

«Μην είσαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει η παράσταση. Με πήραν χθες από την παραγωγή και μου είπαν -ίσως οι συντελεστές δεν το ξέρουν- ότι σε 2 μέρες θα ξέρουν να μας πουν σίγουρα για το αν θα γίνει η παράσταση. Κατά 90% έχουν κλείσει έναν καινούριο πρωταγωνιστή και απλά επειδή πρέπει να τελειώσουν τα διαδικαστικά με τις υπογραφές, δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Μάλλον θα γίνει η παράσταση τελικά. Για να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν αυτό το πράγμα χθες το βράδυ, επειδή είναι σοβαροί άνθρωποι, δεν υπάρχει πιθανότητα να το είπαν αυθαίρετα. Οπότε για να μην πω 100%, κατά 95% θα γίνει».


ΣΧΟΛΙΑ

amerikanos

εεε σε λιγω θα εχεις τον τσιπρα ολο δικο σου μετα τις εκλογες θα τον εχεις να παιζει τον κλεφτη και τον ψευτη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης