Ματθίλδη Μαγγίρα: Έχω περάσει κατάθλιψη, ευτυχώς δεν πήρα χάπια

Ματθίλδη Μαγγίρα: Έχω περάσει κατάθλιψη, ευτυχώς δεν πήρα χάπια

«Έκανα ψυχοθεραπεία και το ξεπέρασα. Τον εαυτό μας έχουμε να παλέψουμε. Εκεί είδα τα τέρατα μου, όχι μόνο τα είδα», είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα

Mathildi_maggira
Για το πρόβλημα που πέρασε με την κατάθλιψη, την κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση, για τον Ηλία Ψινάκη και άλλα πολλά μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ 90,6 και τον Λάζο Μαντικό. 

Για την τηλεόραση
«Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δασκάλα την Μοιραράκη, που νομίζεις εθήτευσε !» (Αστειευόμενη για τις φωνές στην τηλεόραση). «Έχουμε γίνει Σουγηδία. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει. Στην τηλεόραση υπάρχει η Σουγιδική ζώνη. Είναι όλες ξανθιές! Σουγιδές! Σουηδές δεν μπορούν να γίνουν, άστο! Σουγιδές όμως ναι. Όλες στην Πλατίνα!» Αν φουσκώσεις και το μπροστά, τούμπανο! Αν φουσκώσεις και το άλλο τούμπανο εκεί στο στόμα, στην εξάτμιση. Τι ωραίααα εικόνα! Φάτε εικόνα, εξαρτηθείτε από αυτή την εικόνα, πιστέψτε ότι αυτό είναι το ωραίο και το σέξι»

Για Νext Τop Μodel
«Έτυχε και είδα Greece Next top model. Όλοι αυτοί εκεί είναι άνθρωποι επαγγελματίες, είναι στον χώρο της μόδας. Είναι σκληρό όταν πάνε 200 κορίτσια και είναι η μια πιο όμορφη απο την άλλη εκεί και πρέπει να διαλέξουν την μία. Τους περνάνε από πόσα κόσκινα δεν ξέρω εγώ. Είναι πολύ σκληρή δουλειά, έτσι τους αντιμετωπίζουν. Σαν ένα αντικείμενο. Δεν είσαι άνθρωπος, δεν έχεις συναίσθημα. Ως ένα αντικείμενο. Τα μοντέλα είναι τα μοντέλα. Προς μίμηση; Δεν ξέρω... Σκεφτείτε το αυτό. Για όλους; Άρα μην έχετε συναισθήματα, άρα μην βιώνεται το ψυχικό μέρος μας και να βιώνει μόνο ένα λογικό κομμάτι για να σε χρησιμοποιώ εκεί που θέλω να κάνεις αυτό που θέλω κανονικότατα χωρίς να έχεις άποψη, χωρίς συναισθήματα. Άρα να γίνουμε ρομποτάκια»

Για την Ελενη Μενεγάκη
«Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταθερή αξία στα τηλεοπτικά τεκταινόμενα της μικρής μας Σουγιδίας. Σουηδία δεν γινόμαστε πάντως!»

Για την κατάθλιψη
«Έχω περάσει από κατάθλιψη και εκεί έχασα τις ισορροπίες. Διαγνωσμένη κατάθλιψη. Εκεί μου έδωσε και χάπια ένας, δεν τα πήρα. Ευτυχώς! Έκανα ψυχοθεραπεία και το ξεπέρασα. Τον εαυτό μας έχουμε να παλέψουμε. Εκεί είδα τα τέρατα μου, όχι μόνο τα είδα. Έπρεπε και να τα παλέψω κιόλας και για να τα παλέψω έπρεπε πρώτα να τα αγαπήσω. Είναι δύσκολο αυτό ξέρεις. Αυτό κράτησε κάποια χρόνια. Αυτό είναι φωλιασμένο εκεί και ανάλογα με τις συνθήκες που βιώνεις το αισθάνεσαι πιο έντονα. Αν δεν ρήξεις φως να τα δεις όλα αυτά ξεκάθαρα, αυτό θα δυναμώνει και θα σου βγάλει μετά κάτι πιο δυνατό ψυχοσωματικό! Λύνεται παιδιά η κατάθλιψη, υπάρχει τρόπος».

Για τον Ηλία Ψινάκη
«Έχουμε χάσει επαφές με τον Ηλία Ψινάκη πολλά χρόνια τώρα. Η κατάσταση στον Μαραθώνα ήταν πάρα πολύ σοβαρή για να την αντιμετωπίζεις ελαφρύτερα από το βαρύ επίπεδο που βρίσκεται»,

Για το αποτυχημένο επιχειρηματικό βήμα
«Τέλος! Φτάνει με την collection μου. Ξεπουλήσαμε. Δεν είναι η αγορά για τέτοια πράγματα, δυστυχώς... Δεν ευνοεί, όποτε για ποιο λόγο να μπαίνω σε κυκεώνες; Ήταν ένα όνειρο μου, το ακολούθησα, το βίωσα, έχω την εμπειρία. Πήρα το μάθημα μου. Το ελληνικό κράτος βοηθάει τις ελληνικές επιχειρήσεις να κλείνουν! Καλά κάνει γιατί πρέπει να έρθουν οι ξένες και να γίνουμε όλοι υπάλληλοι στις ξένες εταιρείες! Τα πράγματα στο εξωτερικό είναι σαφώς καλύτερα για έναν επιχειρηματία. Οι νόμοι εφαρμόζονται στο εξωτερικό, εδώ όχι! Εδώ είναι το χάος!» «Όταν πεθάνω την τσέπη μου δεν θα την πάρω μαζί μου!» 

Για τον πρώην σύζυγο της: 
Κλείσιμο
«Το πιο μεγάλο ρίσκο ζωής μου ήταν που είχα μια τουριστική σχέση Χριστούγεννα και το Πάσχα ήμουν παντρεμένη και έγκυος. Χωρίς να τον ξέρω. Τον πρώην σύζυγο μου το γνώριζα μόνο 70 ημέρες! Πρώτα έρχεται ο έρωτας και μετά ο ξενέρωτας ! Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Άφησα την καριέρα μου εδώ και πήγα Αμερική και έγινα μαμά-νοικοκυρά. Μπορώ εύκολα να παρατήσω τα πάντα πίσω μου και να μηδενίσω τα κοντέρ!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης