Ανδρέας Γεωργίου: «Το 2018 μου έφερε ισορροπία στα προσωπικά μου»

Ανδρέας Γεωργίου: «Το 2018 μου έφερε ισορροπία στα προσωπικά μου»

Όσα αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη  για τη νέα του σχέση 

Andreas_Georgiou
Μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του, φαίνεται πως διανύει ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Τατουάζ», τα πάει περίφημα τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή.


Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο «φτερωτός άγγελος του έρωτα» του «χτύπησε» την «πόρτα». Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γεωργίου, βρήκε τον έρωτα στα μάτια της make up artists Σιμώνης Χριστοδούλου, η οποία μάλιστα εργάζεται στο «Τατουάζ». Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η σχέση τους ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερις μήνες, μιας και η καθημερινή τους συνεργασία, τους έφερε πολύ κοντά. Επιπρόσθετα, ο φιλικός τους κύκλος κάνει λόγο για ένα μεγάλο έρωτα.


Ο γνωστός ηθοποιός το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παρουσιάστρια εμμέσως πλην σαφώς τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή. «Στον ελεύθερο σου χρόνο κάνεις ταξίδια;» ρώτησε η Ελένη και ο Ανδρέας απάντησε: «Ναι κάνω ταξίδια και τα επιδιώκω μου αρέσουν. Ακόμα και διήμερο… Αισθάνομαι ότι φεύγω από όλα, δεν χτυπάει το κινητό μου. Είμαι αλλού και ξερουάζομαι. Βλέπουν τα μάτια μου άλλα σκηνικά και καταστάσεις». «Τι καλό σου έφερε το 2018;» ρώτησε η παρουσιάστρια όλο νόημα η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός ανέφερε: «Το 2018 μου έφερε ισορροπία που την χρειαζόμουν να σου πω την αλήθεια. Δεν μου λείπει κάτι. Αν έλεγα ότι μου λείπει κάτι θα ήμουν άπληστος. Είμαι ευτυχισμένος, είμαι πολύ καλά. Είμαι γεμάτος».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης