Ηρώ Σαΐα: Για τους γονείς μου δεν ήταν το καλύτερο να παντρευτώ τον Ξαρχάκο

Ηρώ Σαΐα: Για τους γονείς μου δεν ήταν το καλύτερο να παντρευτώ τον Ξαρχάκο

«Τους πείραξε λίγο η διαφορά ηλικίας, όταν όμως γνώρισαν τον Σταύρο κατάλαβαν ότι είναι νεότερος από μένα», είπε η Ηρώ Σαΐα αναφερόμενη στην απόφασή της να παντρευτεί τον γνωστό συνθέτη

Stavros-Ksarxakos-Iro-Saia
Η Ηρώ Σαΐα είναι από τις φωνές που όταν τις ακούσεις θα σου μείνουν. Η ερμηνεύτρια που απασχόλησε ιδιαίτερα όταν αποφάσισε να παντρευτεί τον κατά πολλά μεγαλύτερό της Σταύρο Ξαρχάκο μίλησε στον Πρω1νό για τον γάμο της, τον σύζυγό της , τα παιδικά της χρόνια και άλλα πολλά.

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια είπε: «Ο μπαμπάς μου είναι ιερέας και είχα πολύ έντονα τη βυζαντινή μουσική στα αυτιά μου. Δεν βίωσα μπούλινγκ στο σχολείο επειδή ο μπαμπάς μου ήταν ιερέας. Αλλά εγώ ντρεπόμουν από μόνη μου γιατί όλοι οι γονείς έρχονταν με κανονικά ρούχα και ο μπαμπάς μου φορούσε ράσο. Στο σχολείο με πείραζαν για τα κόκκινα μαλλιά μου» και συνέχισε:

«Όταν παντρεύτηκα έπρεπε να εκπαιδευτώ στην ανθρωποφαγία λίγο γιατί υπήρχε κυρίως στα μέσα δικτύωσης. Τα παιδιά μου είναι 2 ετών και φέτος ξεκίνησαν παιδικό σταθμό και πήρα μια ανάσα. Είμαι full time μαμά γιατί είναι δική μου ανάγκη, έγινε συνειδητά μαμά. Ο Σταύρος παίζει μουσική στα παιδιά ενίοτε, ασχολείται και παίζει πολύ μαζί τους, τα παιδιά τον λατρεύουν. Το γιο μου τον λένε Σταύρο λόγω του άντρα μου και την κόρη μου Μαρία Ιζόλδη. Όταν ήμουν έγκυος είδα μια αφίσα που είχαμε στο σπίτι της όπερας “Τριστάνος και Ιζόλδη” και είπα ότι αν έχω κοριτσάκι θα το πω έτσι. Για τους γονείς μου δεν ήταν το καλύτερο τους να παντρευτώ τον Σταύρο και τους καταλαβαίνω εν μέρη. Τους πείραξε λίγο η διαφορά ηλικίας, όταν όμως γνώρισαν τον Σταύρο κατάλαβαν ότι είναι νεότερος από μένα».

Αναφερόμενη στον σύζυγό της είπε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη μας γνωριμία με τον Σταύρο ήταν σε κάποιες πρόβες με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, αλλά δεν ήταν ωραία γιατί μου έκανε έντονες παρατηρήσεις και με μάλωσε. Το πιο σωστό και το πιο λάθος πράγμα που έχω κάνει είναι ότι βρέθηκα με τον Σταύρο, αλλά δεν υπάρχουν λάθη και σωστά. Ο Σταύρος Ξαρχάκος είναι θρύλος αλλά για μένα είναι ο άνθρωπος μου. Είναι ένας άνθρωπος που δεν το συναντάς κάθε μέρα γι’ αυτό τον ερωτεύτηκα, αλλά στην καθημερινότητα είναι ο Σταύρος».

Η Ηρώ Ησαία μιλάει για τον σύζυγό της Σταύρο Ξαρχάκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης