Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Την Βίκυ Καγιά τη σέβομαι, την αγαπώ και την εκτιμώ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Την Βίκυ Καγιά τη σέβομαι, την αγαπώ και την εκτιμώ

«Επειδή στηρίζουμε η καθεμία τη δική της άποψη, δεν σημαίνει ότι κάποια έχει λάθος», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχετικά με τις διαφωνίες που έχουν στο Greece's Next Top Model

Iliana_-_Vicky
Αυτή την περίοδο το Greece's Next Top Model και οι κριτές του βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και κάθε τους ατάκα γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Μια από αυτές ήταν και η τοποθέτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία αναφερόμενη στη Βίκυ Καγιά είχε πει «πως έχει εργαστεί μια άλλη δεκαετία στο εξωτερικό και πως πια τα πράγματα έχουν αλλάξει». Το μοντέλο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό In Style ξεκαθάρισε πώς με αυτή την άποψη δεν είχε σκοπό να προσβάλει την Βίκυ Καγιά.

«Δεν το είπα για να προσβάλω τη Βίκυ, και το ξέρει καλά. Τη σέβομαι, την αγαπώ και την εκτιμώ. Έχει τεράστια καριέρα και είναι πολύ σωστή στη δουλειά της. Μαθαίνω από εκείνη. Απλώς, όταν μιλάμε για ένα κορίτσι και το απορρίπτουμε με βάση ένα παλιό στερεότυπο, πρέπει να στηρίξω τη δική μου θέση. Επειδή στηρίζουμε η καθεμία τη δική της άποψη, δεν σημαίνει ότι κάποια έχει λάθος».

Όσο για το αν πιστεύει πως έχουν ξεπεράσει τα όρια στις κριτικές τους και ειδικότερα ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος είναι πιο καυστικός, εξομολογήθηκε: «Δεν το πιστεύω. Ο Δημήτρης είναι αυστηρός, αλλά πολύ ευθύς και αληθινός άνθρωπος. Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, είναι το ίδιο ειλικρινής με όλους. Είμαστε τέσσερις κριτές και έχουμε κάνει αμέτρητες οντισιόν. Κάποιες φορές, όταν βλέπεις κορίτσια που δεν κάνουν για το μόντελιγκ και μιλάνε και λίγο άσχημα -κάτι που δεν φαίνεται για να μην εκτεθούν δημόσια-, φτάνεις σε ένα σημείο που αγανακτείς. Έρχεται η στιγμή που σου βγαίνουν η κούραση, αλλά και η απειρία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης