Ναταλία Γερμανού: Ή δεν είμαι αρκετά σταρ ή τα παπαράτσι είναι στημένα

Ναταλία Γερμανού: Ή δεν είμαι αρκετά σταρ ή τα παπαράτσι είναι στημένα

«Έσκασε η είδηση ότι βγαίνω με τον Παρθένη μόλις πέντε μήνες μετά τον χωρισμό μου. Κάποιος τους σφύριξε ότι μένουμε μαζί και ξύπνησα μια μέρα και τους βρήκα έξω από το σπίτι μου», είπε η Ναταλία Γερμανού

Natalia_Germanou
Η Ναταλία Γερμανού καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια να είναι στην πρώτη γραμμή χωρίς να προκαλεί. Ακομπλεξάριστη και πάντα χωρίς να μασάει τα λόγια της η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Παρθένη, αποκάλυψε πότε την κυνήγησαν οι παπαράτσι, πήρε θέση για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου και είπε τη γνώμη της για το Next Top Model.

«Ξέρεις πότε έζησα τα καραούλια των paparazzi; Ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα που ήμουν με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Τότε, επειδή και εκείνος ήταν εξαιρετικά hot και εγώ μόλις είχα πάρει διαζύγιο, είχε δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον η σχέση μας. Έσκασε η είδηση ότι βγαίνω με τον Παρθένη μόλις πέντε μήνες μετά τον χωρισμό μου. Κάποιος τους σφύριξε ότι μένουμε μαζί και ξύπνησα μια μέρα και τους βρήκα έξω από το σπίτι μου, αλλά αυτό για πολύ μικρό διάστημα και όχι φοβερό. Κατά τ’ άλλα, δεν με κυνήγησε ποτέ άνθρωπος, το οποίο σημαίνει δύο πράγματα: ή δεν είμαι αρκετά star ή τα paparazzi είναι στημένα. Αυτό θα πω και θα σωπάσω», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Ενώ όσο αφορά την όλη ιστορία με τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου είπε: «Είναι πραγματικά κρίμα. Είμαστε στο 2018, ρε γαμώτο και η ελληνική τηλεόραση κάθεται ακόμη και ασχολείται με τα κιλά. Την ίδια στιγμή, η αμερικάνικη τηλεόραση έχει ως Νο 1 star της την Oprah Winfrey και η Tyra Banks έκανε τόσα χρόνια shows για μοντέλα έχοντας 10-15 παραπανίσια κιλά και κανείς δεν εστίασε σε αυτό, αλλά στο πόσο όμορφο είναι το πρόσωπό της. Αυτά στην Αμερική. Στην Ελλάδα έχουμε realities για μοντέλα, στο GNTM αναφέρομαι,και έχουμε ατάκες όπως “πρέπει οπωσδήποτε να ΄χάσεις πέντε κιλά γιατί είσαι “γεματούλα”. Κοιτάω κι εγώ τη “γεματούλα” και βλέπω ότι η κοπέλα ήταν τουλάχιστον έξι κιλά λιγότερα από μένα. Φαντάσου πόσα κορίτσια παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα επίσης αυτό το σκηνικό και θα έμειναν με το σάντουιτς που έτρωγαν στο χέρι και θα είπαν: “Θεέ μου, πρέπει να σταματήσω να τρώω”».
 
«Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι λέγονται αυτές οι ατάκες;», ρώτησε η δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν είμαι μέσα στο μυαλό τους για να το ξέρω αυτό. Σαφώς μιλάμε για ένα reality μόδας και προφανώς η πασαρέλα και το modeling απαιτούν κορμιά πάρα πολύ αδύνατα, αλλά, ρε γαμώτο, υπάρχει μια ολόκληρη γενιά νέων κοριτσιών που το παρακολουθεί και μετά θα βγαίνουμε πάλι και θα λέμε “α, τα κορίτσια παθαίνουν νευρική ανορεξία, γιατί δεν τα προστατεύουμε;”. Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψε η Σίσσυ στην ελληνική τηλεόραση. Είναι ένα από τα role models μιας υγιούς γυναίκας που είναι πανέμορφη, που λάμπει, που είναι χαριτωμένη και τη γουστάρει ο κόσμος γι’ αυτό που είναι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης