Το πρώτο μήνυμα της Ροζάνας μετά την αποχώρησή της από το Next Top Model

Το πρώτο μήνυμα της Ροζάνας μετά την αποχώρησή της από το Next Top Model

Στο Instagram 

kktoiedhsh5bebe3755fa18
Η Ροζάνα Κουτσούκου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε χθες από το GNTM προκαλώντας αίσθηση, καθώς αποτελούσε μία από τις πιο συμπαθείς παίκτριες στο show. Το ριάλιτι μόδας συνεχίζει, όμως η Ροζάνα αποτελεί πλέον παρελθόν. Η όμορφη 21χρονη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της στα social media.


Συγκεκριμένα, ανήρτησε φωτογραφιά της από το παιχνίδι και σημείωσε:

«Ενα υπεροχο ταξιδι εφτασε στο τελος του σήμερα και μια νεα αρχη απο δω και περα...Οι εμπειριες που πηρα μεσα απο το GNTM ηταν μοναδικες, οι αναμνησεις απειρες ,η αγαπη σας σε ολο αυτο που εκανα ηταν τρομερα συγκινητικη,η στηριξη σας για μενα ειναι δυναμη για να συνεχισω σε εναν τοσο δυσκολο χωρο. Τα μηνυματα σας μου δινουν τοση μεγαλη χαρα με υπεροχα αληθινα λογια απο ανθρωπους που δεν γνωριζω. Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου που πιστέψατε σε εμενα παρόλο που δεν ειχα καμια σχεση με αυτον τον χώρο!!!! Ειμαι πολυ συγκινημένη σας ευχαριστω και σας αγαπω πολυ!!!!».


Δείτε το post που έκανε:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ενα υπεροχο ταξιδι εφτασε στο τελος του σήμερα και μια νεα αρχη απο δω και περα..❤ Οι εμπειριες που πηρα μεσα απο το GNTM ηταν μοναδικες ,οι αναμνησεις απειρες ,η αγαπη σας σε ολο αυτο που εκανα ηταν τρομερα συγκινητικη,η στηριξη σας για μενα ειναι δυναμη για να συνεχισω σε εναν τοσο δυσκολο χωρο. Τα μηνυματα σας μου δινουν τοση μεγαλη χαρα με υπεροχα αληθινα λογια απο ανθρωπους που δεν γνωριζω. Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου που πιστέψατε σε εμενα παρόλο που δεν ειχα καμια σχεση με αυτον τον χώρο!!!! Ειμαι πολυ συγκινημένη σας ευχαριστω και σας αγαπω πολυ!!!!❤❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rozana Koutsoukou (@rozana_koutsoukou) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης