Στέλιος Κουδουνάρης: Αποκάλυψε ότι δεχόταν bullying στο σχολείο

Στέλιος Κουδουνάρης: Αποκάλυψε ότι δεχόταν bullying στο σχολείο

Ημέρα εξομολογήσεων σήμερα στο My Style Rocks

Stelios_Koudounaris
Την καρδιά του άνοιξε στα κορίτσια και στους τηλεθεατές ο Στέλιος Κουδουνάρης με αφορμή τη δήλωση της Χριστίνας Παπαδέλη ότι δεν επέτρεπε σε κανέναν να τη φωνάζει «Χούντα», που είναι το πραγματικό της όνομα. «Δεν έχω επιτρέψει ποτέ στη ζωή μου από άνθρωπο να με λέει «Χούντα» αλλά από εσάς κάπως μου έλειψε», είπε αρχικά η παίκτρια και συνέχισε εξηγώντας «τσαντιζόμουν όταν με έλεγαν Χούντα, δεν ήθελα, μόνο η οικογένειά μου από τη μια πλευρά με φωνάζει έτσι».


Ο Στέλιος Κουδουνάρης τότε διηγήθηκε ένα δικό του βίωμα θέλοντας να εξηγήσει στη Χριστίνα πόσο σπουδαίο είναι να έχεις ένα ασυνήθιστο όνομα. «Εμένα όταν ήμουν μικρός με κορόιδευαν για το επίθετό μου, όπου κι αν πήγαινα έκαναν «ντριν ντριν» και είχα κόμπλεξ. Στην τρίτη δημοτικού είχα τσακωθεί με ένα συμμαθητή μου ο οποίος μου είπε “τώρα που θα πάμε στο γυμνάσιο θα μας φωνάζουν με τα επίθετά μας και θα σε λένε συνέχεια Κουδουνάρη και όλοι θα γελάνε”. Και μου είχε μείνει αυτό και πήγα σπίτι και έκλαιγα και μου λέει ο πατέρας μου “θα ήθελες δηλαδή να σε λένε Στέλιο Στυλιανού (σ.σ. στην Κύπρο είθισται να είναι ίδια τα ονόματα και τα επίθετα στις οικογένειες) και να μην ξέρεις ποιος είναι; Έχεις ένα ιδιαίτερο επίθετο που δεν το έχει κανένας άλλος. Και από τότε νιώθω πολύ περήφανος για το όνομά μου», εξομολογήθηκε ο σχεδιαστής.


Ενώ το… bullying συνεχίστηκε και στην ενήλική του ζωή αλλά ευτυχώς δεν τον επηρέασε. «Και μεγαλώνοντας όταν ξεκίνησα να κάνω τα δικά μου ρούχα πάρα πολύς κόσμος μου έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω καριέρα με αυτό το όνομα. Και στο εξωτερικό όταν ξεκίνησα να πουλάω τα ρούχα μου μου έλεγαν ότι το Κουδουνάρης δεν διαβάζεται και δεν πρέπει να το έχω στο label μου και εγώ έλεγα ότι αφού διαβάζετε το Ανν Ντεμεουλμέστερ (σ.σ. πρόκειται για πολύ γνωστή Βελγίδα σχεδιάστρια μόδας) θα διαβάζεται και το δικό μου», πρόσθεσε.

Ποια η αντίδραση της παίκτριας;


Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης