Ναταλία Γερμανού: Δεν ήμουν ποτέ η super γκόμενα

Ναταλία Γερμανού: Δεν ήμουν ποτέ η super γκόμενα

Η Ναταλία Γερμανού κάνει τον απολογισμό της και φωτογραφίζεται στα 53 της μόνο με το κορμάκι της

Natalia_Germanou_New
Η Ναταλία Γερμανού είναι από τις γυναίκες που δεν περνούν απαρατήρητες. Η παρουσιάστρια και στιχουργός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων μίλησε για την ηλικία της, για τα ριάλιτι και αποκάλυψε ότι ποτέ δεν θα έστηνε τηλεοπτικό καβγά για να κάνει τηλεθέαση στην εκπομπή της.

Φορώντας ένα μαύρο κορμάκι και ποζάροντας πιο χαλαρή και σέξι από κάθε άλλη φορά, η Ναταλία Γερμανού κάνει και πάλι τη διαφορά και αποκαλύπτει με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν ήμουν ποτέ η super γκόμενα, ούτε ήμουν από τα πρόσωπα που βλέπεις στην TV και μένεις όπως η Ελένη Μενεγάκη».

Όσον αφορά στο μπέρδεμα που έγινε όταν γράφτηκε πως είναι γεννημένη το 1925 –ότι είναι δηλαδή 93 χρόνων- φυσικά η Ναταλία αντέδρασε με χιούμορ! «Μου έστειλε μια τηλεθεάτρια στον αέρα της εκπομπής και μου γράφει «μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος». Πατάω το Wikipedia και βλέπω ότι είμαι γεννημένη το 1925. Τι να πω σε λίγο θα με διδάσκουν στα πανεπιστήμια ως τη μακροβιότερη παρουσιάστρια, που είναι εν ζωή και συνεχίζει να κάνει εκπομπή… Γέλασα πολύ θέλω να σου πω ως 93χρονη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Γεννήθηκα στις 22 Ιουνίου του 1965. Είμαι 53 χρόνων και είναι γνωστό αυτό. Και να ήθελα να κάνω μαϊμουδιές, δεν με παίρνει πλέον. Υπάρχουν τα ντοκουμέντα. Και να σου πω και κάτι; Είναι τόσο απελευθερωτικό να λες πόσων χρόνων είσαι».

Τέλος, μιλώντας για όσα την ενοχλούν στην τηλεόραση δήλωσε: «Έχουμε realities για μοντέλα, στο GNTM αναφέρομαι, και ακούμε ατάκες όπως: «Πρέπει να χάσεις πέντε κιλά γιατί είσαι γεματούλα»…».

Ενώ, για το αν έχει κάνει εκείνη ποτέ κάτι για να είναι στην επικαιρότητα η εκπομπή της, ανέφερε:  «Δεν έχω στήσει ποτέ ψεύτικο καβγά σε εκπομπή για να αναπαραχθεί. Το θεωρώ ντροπιαστικό και εξευτελιστικό».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης