Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν θα άφηνε την καριέρα της για έναν έρωτα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν θα άφηνε την καριέρα της για έναν έρωτα

«Αν καταφέρει κάποιος να με φέρει στην Ελλάδα, του βγάζω το καπέλο», είπε σε συνέντευξή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Iliana_Papageorgiou_new
Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας Greece's Next Top Model. H αλήθεια είναι ότι η καλλονή από την Πάτρα έχει καταφέρει να γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης κυρίως λόγω για την κριτική που ασκεί στα κορίτσια. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αμερική και έχει έρθει στην Ελλάδα για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model.

Το μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle όπου μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και για την καριέρα της.  Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις – για τις οποίες απέρριψε πολλά μοντέλα στο GNTM – και τόνισε: «Πλαστική επέμβαση δεν θα κάνω ποτέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Με τρομάζει η ιδέα να υποβάλλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία».

Αναφερόμενη στον έρωτα, αποκάλυψε πως δύσκολα θα άφηνε την καριέρα της και να επιστρέψει στην Ελλάδα για μια σχέση: «Είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσω για το που θα ζήσω με βάση έναν έρωτα. Είμαι άνθρωπος που ακούει περισσότερο το μυαλό του και γυναίκα καριέρας που της αρέσει η δουλειά της. Αν καταφέρει κάποιος να με φέρει στην Ελλάδα, του βγάζω το καπέλο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης