Ξανθή Τζερεφού: Δέχεται μπούλινγκ από τις συμπαίκτριές της για τα κιλά της

Ξανθή Τζερεφού: Δέχεται μπούλινγκ από τις συμπαίκτριές της για τα κιλά της

«Μου φώναζε, θα παραξεχειλώσεις»! Έπαθα σοκ! Άνοιξε η μύτη μου», αποκάλυψε η Ξανθή Τζερεφού για το κλίμα που επικρατεί μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model

Xanthi_Tzerefou
To Greece's Next Top Model είναι αυτή τη στιγμή από τις εκπομπές που σημειώνουν την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ελληνική τηλεόραση. Το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο και τα διαγωνιζόμενα μοντέλα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ζωή μέσα στο ριάλιτι μόδας για τα κορίτσια είναι ρόδινη. Ένα από αυτά που επιθυμεί να κάνει καριέρα plus size μοντέλου είναι και η Ξανθή Τζερεφού η οποία στη χθεσινή δοκιμασία της πλωτής πασαρέλας δεν είχε και τις καλύτερες λήψεις ωστόσο δεν αποχώρησε.

Η παίκτρια σε δηλώσεις που έκανε αποκάλυψε πώς δέχεται έντονο μπούλινγκ από τις συμπαίκτριες της. Έτσι λοιπόν στο νέο επεισόδιο θα δούμε να λέει:«Γενικά, εγώ δεν περνάω καλά στο σπίτι, γιατί έχουν υπάρξει διάφορα σχόλια στο πρόσωπό μου. Η Μικαέλα γυρίζει και μου λέει: «Ξανθούλα τι έφαγες σήμερα; Η Ερμίδου «Ξανθή μην τρως τόσο. Κρίμα. Είσαι μοντέλο και θα παραξεχειλώσεις»! Και παθαίνω το σοκ της ζωής μου! Με έκανε εκείνο το βράδυ να ανοίξει η μύτη μου στον ύπνο μου»!

Ξανθή Τζερεφού: Μου φώναζε, θα παραξεχειλώσεις!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης