Μιχάλης Ιατρόπουλος: Χώρισε και από την τέταρτη σύζυγό του μετά από 10 χρόνια γάμου

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Χώρισε και από την τέταρτη σύζυγό του μετά από 10 χρόνια γάμου

«Με την κυρία Εγγλέζου ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ανδρόγυνο για πάντα», είπε ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος

iatropoulos-igglezou
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι ένας από τους ηθοποιούς που ξεχωρίσαμε και γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά του Mega «Ψίθυροι Καρδιάς». Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά του θέματα. Μάλιστα ο ηθοποιός μίλησε και για την πετυχημένη σειρά όπου χωρίς να κατονομάσει είπε πώς κάποιοι από τους συμμετέχοντες είχαν καβαλήσει το καλάμι.

Αναφερόμενος λοιπόν στους «Ψίθυρους Καρδιάς» είπε: «Τα περισσότερα παιδιά που συμμετείχαν εκεί είχαν πρόβλημα συμπεριφοράς και καβάλησαν το καλάμι. Εκτός από κάποιους σοβαρούς ανθρώπους, τον Αντώνη Αντωνίου, την Ντενίζ Μπαλτσαβιά και τη Μελίνα Μποτέλη που ήταν ήδη πρωταγωνιστές και χορτάτοι από αυτά τα πράγματα, αυτοί που είχαν βγει οι καινούριοι, οι συγκεκριμένοι που δεν θέλω να ονομάσω, όντως είχαν μια απαίσια συμπεριφορά και στον κόσμο και στα γυρίσματα και παντού. Ευτυχώς εξακολουθώ και δεν τους βλέπω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και επιβεβαίωσε πως δεν είναι πια μαζί με την Μαρία Εγγλέζου: «Με την κυρία Εγγλέζου ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ανδρόγυνο για πάντα.  Όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν ζήσει μαζί δύσκολες καταστάσεις δεν νομίζω ότι χωρίζουν ποτέ. Το αν ζουν μαζί ή όχι αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο. Ο καθένας συνεχίζει τη ζωή του. Δε με ενόχλησαν τα δημοσιεύματα χωρισμού. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για περίπου δέκα χρόνια. Μάλιστα, η Μαρία Εγγλέζου ήταν η τέταρτη γυναίκα του Μιχάλη Ιατρόπουλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης