GNTM: Έσπασε η «καυτή» τριάδα, «θρήνος» με την αποχώρηση της Μέγκι Ντρίο

GNTM: Έσπασε η «καυτή» τριάδα, «θρήνος» με την αποχώρηση της Μέγκι Ντρίο

Ξέσπασαν σε κλάματα η Εύη Ιωαννίδου και η Μικαέλα Φωτιάδη όταν ανακοινώθηκε ότι η Μέγκι αποχωρεί από το Greece's Next Top Model

Meggie_Ntrio
Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, παρακολουθήσαμε σκηνές απείρου κάλλους ανάμεσα στην «καυτή τριάδα. Τα κορίτσια του ριάλιτι μόδας είχαν την ιδέα να παίξουν το παιχνίδι του αναπτήρα, στο οποίο έκαναν ερωτήσεις η μία στην άλλη. Κάποιες «άρπαξαν» την ευκαιρία και ρώτησαν πράγματα που στη συνέχεια προκάλεσαν εντάσεις ανάμεσα στη γνωστή τριάδα του ριάλιτι μόδας.

Ποια νομίζεις ότι «σπέρνει τη διχόνοια;», «Ποια νομίζεις ότι είναι διπρόσωπη;», «Ποια νομίζεις ότι δεν θα έπρεπε να έχει μπει ποτέ στο GNTM;», «Ποια αντιπαθείς πιο πολύ;», ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που στάθηκαν αφορμή για να τσακωθούν η Μικαέλα Φωτιάδη, η Εύη Ιωαννίδου και η Μέγκι Ντρίο. Βέβαια, τα «αίματα άναψαν» όταν η Μικαέλα ρωτήθηκε ποια θεωρεί πως λέει ψέματα και έδωσε τον αναπτήρα στην Εύη.

Μετά το παιχνίδι, οι τρεις τους οδηγήθηκαν στην κουζίνα και ξεκίνησαν έναν απίστευτο καβγά. Η Μέγκι τόνισε πως το παιχνίδι έγινε απλά και μόνο για να τις κάνουν να τσακωθούν, ενώ η Μικαέλα, έδειχνε να έχει διαφορετική άποψη. «Το πώς κρίνει η καθεμία τον χαρακτήρα της άλλης εδώ μέσα, είναι δικό της πρόβλημα. Δεν θα σας πω εγώ τι θα κάνετε. Να κρίνετε εσείς με ποιες θα μιλάτε. Εγώ δεν θέλω να μιλήσω με καμία. Η κάθε κοπέλα εδώ κρίνει με ποια θέλει να κάνει παρέα και με ποια θέλει να μη μιλάει», ανέφερε η Μέγκι για να πάρει την εξής απάντηση από τη Μικαέλα: «Και εγώ δεν θέλω να μιλήσω με καμία. Κουράστηκα».


Απίστευτος καβγάς της τριάδας στο GNTM


Την επόμενη ημέρα ακολούθησε η φωτογράφηση αποχώρησης, στην οποία η Μέγκι δεν τα πήγε καθόλου καλά λόγω του καβγά που είχαν. Οι κριτές της τόνισαν πως είχε την χειρότερη φωτογραφία και τελικά είδε την πόρτα της εξόδου.

Κλείσιμο
Μετά την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά πως αποχωρεί από το παιχνίδι, η Εύη ξέσπασε σε λυγμούς και έτρεξε κοντά της. Την ίδια στάση κράτησε και η Μικαέλα, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια της κατηγόρησαν πως «έπαιζαν» θέατρο κάνοντας λόγο για θρήνο καθώς οι σχέσεις τους τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν καλές.


GNTM: Η αποχώρηση της Μέγκι Ντρίο και ο... θρήνος των κολλητών της
View this post on Instagram

16o Επεισόδιο αποκλειστικά #Backstage #11 #GNTMgr @StarChannelTv #StarChannelTv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on

View this post on Instagram

Η Μέγκι αποχωρεί σήμερα από το #GNTMgr @StarChannelTv #StarChannelTv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης