Πασχάλης Τσαρούχας: «Πηγαίνουν κάτι κοριτσάκια στο GNTM και τα ξεφτιλίζουν»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Πηγαίνουν κάτι κοριτσάκια στο GNTM και τα ξεφτιλίζουν»

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του σχολίασε τα τηλεοπτικά ριάλιτι

mediadefaultimagestsarouxas-19022015113823
O Πασχάλης Τσαρούχας σε συνέντευξη του σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα και υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός με τα ριάλιτι και την πολύ σκληρή κριτική που δέχονται οι συμμετέχοντες.

«Τηλεόραση δεν έχω σπίτι μου γιατί δεν έχει κάτι να δω. Δεν είμαι απαξιωτικός. Αν θες να δεις μια ταινία, πας στον κινηματογράφο. Αν θες να δεις μία εκπομπή μπορείς να την γκουγκλάρεις και να τη δεις. Αν θες να μάθεις ειδήσεις, μπορείς να μπεις στο διαδίκτυο και να διαλέξεις τις ειδήσεις που θες να ξέρεις. Ζούμε σε μια εποχή που αυτό που σου αρέσει μπορείς να το βρεις χωρίς να έχεις όλη μέρα τον δαίμονα μέσα στο σπίτι ανοιχτό. Είναι δαίμονας η τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά και μίλησε για τους συμμετέχοντες που ονειρεύονται μια καριέρα στο χώρο του θεάματος.


«Ψιλοανοησία δεν είναι; (σ.σ. τα ριάλιτι). Κι αν ένας βγάλει το βρακί του στην Ομόνοια νούμερα θα κάνει. Αυτό θέλουμε να προβάλουμε; Πηγαίνουν κάτι κοριτσάκια εκεί (σ.σ. GNTM) και τα ξεφτιλίζουν. Και λέμε αφού ήθελαν να πάνε, καλά κάνουν και τις ξεφτιλίζουν έτσι που είναι. Γιατί πρέπει να είμαστε με το ζόρι κανίβαλοι δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή θεωρείς παλικαριά να ξανασκοτώνεις τον πεθαμένο; Ένα παιδί το οποίο έχει γεννηθεί νόστιμο, είτε αγόρι είτε κορίτσι, και θεωρεί ότι αυτό είναι τα εφόδιο του για να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του, αυτό το παιδί είναι βαθιά απελπισμένο και σε απόγνωση. Αυτό το παιδί λοιπόν, προσπαθείς να το βοηθήσεις, όχι να το ξεφτιλίσεις. Ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ooh la la», στον ΣΚΑΙ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης