Η Βίκυ Καγιά απαντά στα σχόλια που τη θέλουν να μην έχει κάνει διεθνή καριέρα

Η Βίκυ Καγιά απαντά στα σχόλια που τη θέλουν να μην έχει κάνει διεθνή καριέρα

Η επικεφαλής του Next Top Model και τα δύσκολα χρόνια της καριέρας της 

Kagia_Neo
Η Βίκυ Καγιά, φέτος, σημειώνει επιτυχία ως επικεφαλής του Next Top Model και τα όσα δηλώνει κατά καιρούς στο ριάλιτι ομορφιάς γίνονται θέμα συζήτησης σε τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά. Αυτή τη φορά το μοντέλο μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας του αλλά και για τη διεθνή καριέρα, που κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν έχει κάνει.  

«Μου κάνεις πλάκα; Θες να σου θυμίσω; Δεν με ξέρεις από τότε; Δεν θυμάσαι πόσο δύσκολα ξεκίνησα την καριέρα μου; Με πόσο δύσκολη μάνατζερ; Με πόσο σκληρή πραγματικότητα στα 90s που ήταν όλα πάρα πολύ δύσκολα; Πόσο στομάχι σκληρό, πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία; Δεν έδινα σημασία. Βέβαια και έκλαιγα. Τι είμαι για να μην κλαίω; Από ατσάλι φτιαγμένη; Έτσι είναι η ζωή. Τα πάντα έχω ακούσει εγώ. Δεν μπορώ να σου δώσω παραδείγματα στην τηλεόραση. Δεν είναι θέμα ατέλειας. Είναι θέμα του πώς θα ξυπνήσει ο στυλίστας, ο σχεδιαστής, ποια είναι η μόδα, τι τους έχει πιάσει. Αυτός ο χώρος είναι λίγο περίεργος», δήλωσε στη Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ.


Η Βίκυ Καγιά μάλιστα, έδωσε την απάντησή της στα σχόλια που ακούγονται γύρω από το αν έχει κάνει ή όχι διεθνή καριέρα: «Δεν μπορώ να κάθομαι να συζητάω αν έχω κάνει ή όχι διεθνή καριέρα. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Τι να κάνουμε; Τότε εμείς στα backstage διαβάζαμε βιβλία και πλέκαμε κασκόλ, δεν είχαμε social media και δεν κάναμε selfies. Τι να κάνουμε; Αυτή ήταν η ζωή», είπε μεταξύ άλλων.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης