Νέα εκπομπή με παρουσιάστρια τη Μαρία Σταυρινούδη

sodi

Κάθε Τρίτη 21.00 με 22.00 στο ALERTtv

Η Μαρία Σταυρινούδη, επιχειρηματίας και πρώην βουλευτής, απο αυτήν την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 21.00, θα παρουσιάζει στο ALERTtv την εκπομπή «Προσανατολισμοί». Η νέα εκπομπή του καναλιού στηρίζει και δίνει βήμα στους δραστήριους ανθρώπους με όραμα, με δημιουργική αντίληψη και με στρατηγικούς στόχους. Τους ανθρώπους αυτούς που η ζωή τους είναι γεμάτη έμπνευση και πρωτοβουλίες και πιστεύουν ότι η ανανέωση είναι το αντίδοτο στην παρακμή. 
«Είμαστε μια εκπομπή που εξακολουθεί να πιστεύει πως τα πράγματα κάποια στιγμή καλυτερεύουν για όλους και ότι αυτό θα συμβεί σύντομα. Μέσα από την εκπομπή επιλέγουμε και  δίνουμε όμορφες προτάσεις στους άλλους για να περάσουν καλά. Πιστεύουμε στο δυναμικό πρόσωπο μιας χώρας με νεους-και οχι μόνο-εργαζόμενους ανθρώπους,που προοδεύουν και πάνω απ'ολα στηρίζουμε τους ανθρώπους με όραμα,πρωτοβουλίες, διάθεση και όρεξη για την
υπέρβαση. 
Είμαστε μια πολυσυλλεκτική εκπομπή,που ασχολείται με συνεντεύξεις,ελεύθερα θέματα, νέα, επικαιρότητα, πολιτισμό, ελληνικά προϊόντα, τεχνολογία,θέματα για την υγεία, αθλητισμό, νέες εξελίξεις,έρευνες,ιδέες,ανερχόμενους δημιουργούς,start up εταιρίες και πολλά άλλα» αναφέρει η Μαρία Σταυρινούδη στο δελτίο τύπου της νέας της εκπομπής.
Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: 

video placeholder
Αρχισυντακτης :Σαντρα Βουτσα
Νεα-Επικαιροτητα :Τονια Κουμπα
Διευθυνση Παραγωγης: Χαρης Μαραγκος
Σκηνοθετης :Κωστας Αντωνοπουλος
Social Media:
Instagram maria_stavrinoudi
Facebook maria stavrinoudi

Δείτε Επίσης