Στέλιος Κουδουνάρης: Άλλο η Αραβανή, άλλο η Σπυροπούλου

Στέλιος Κουδουνάρης: Άλλο η Αραβανή, άλλο η Σπυροπούλου

«Έχουν διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα και θα ήταν άδικο να τις συγκρίνω. Για μένα, δεν υπάρχει σύγκριση», λέει ο Στέλιος Κουδουνάρης για την πρώην και την νυν παρουσιάστρια του Μy Style Rocks

Stelios_Koudounaris
Ο Στέλιος Κουδουνάρης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. O γνωστός μόδιστρος παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και είπε τη γνώμη του τόσο για την περσινή παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή όσο και για τη φετινή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Stelios_-Evaggelia


Η Ευαγγελία Αραβανή σάς λείπει;
Όχι, διότι μιλάμε κι έχουμε επαφή. Ήμασταν γνωστοί και συνεργάτες και πριν από το παιχνίδι και, μετά την περσινή σεζόν, αυτό δεν άλλαξε καθόλου. Είμαστε πλέον φίλοι και συνεχίζουμε να έχουμε σχέσεις.


koudounaris-spuropoulou


Εσείς, ωστόσο, ποια προτιμάτε στο τιμόνι της παρουσίασης του «My style rocks», την Κωνσταντίνα ή την Ευαγγελία;
Είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες! Η μόνη τους ομοιότητα είναι τα ξανθά μαλλιά, τα ανοιχτόχρωμα μάτια και η ομορφιά. Αν και στην εμφάνιση διαφέρουν πολύ! Από εκεί και πέρα, δεν μοιάζουν στον χαρακτήρα. Έχουν διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα και θα ήταν άδικο να τις συγκρίνω. Για μένα, δεν υπάρχει σύγκριση. Δεν λέω ότι η μία είναι καλή, ενώ η άλλη όχι. Θέλω να πω ότι είναι δύο πλάσματα πολύ διαφορετικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης