Νίκος Αποστολόπουλος: Οι κριτές του GNTM είναι απαράδεκτοι, θέλουν καταγγελία

Νίκος Αποστολόπουλος: Οι κριτές του GNTM είναι απαράδεκτοι, θέλουν καταγγελία

«Αυτοί κάνουν κατάχρηση εξουσίας και χρειάζονται καταγγελία. Δεν θα έπρεπε να είναι εκεί», λέει ο Νίκος Αποστολόπουλος για τους κριτές του Next Top Model

Nikos_Apostolopoulos
Για άλλη μια φορά ο Νίκος Αποστολόπουλος στάζει χολή τόσο για τη Βίκυ Καγιά όσο και για τους υπόλοιπους κριτές του Greece's Next Top Model. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας κατακεραύνωσε τους κριτές και αναφέρθηκε κυρίως στον τρόπο που συμπεριφέρονται στα επίδοξα μοντέλα.

«Τη Βίκυ Καγιά εγώ τη συμπαθώ πάρα πολύ αλλά μεταλλάχθηκε σε κάτι, το οποίο δεν μου αρέσει… Αν δεν τη συμπαθούσα δεν θα την έβαζα να λανσάρει το άρωμά μου στην Ελλάδα και δεν θα την έβαζα σε επίδειξή μου στη Γερμανία. Δεν έχω κάτι με τη Βίκυ».

Στη συνέχεια τόνισε πως δεν του αρέσει το ριάλιτι και κυρίως ο τρόπος των κριτών: «Ο τρόπος του δεν μου αρέσει, η ξινίλα τους δεν μου αρέσει. Εγώ δεν άκουσα ποτέ έναν μεγάλο φωτογράφο να λέει τσαλακώσου, ξεσκίσου, πέσε κάτω, μην είσαι γκόμενα… Αυτά είναι βλακείες της ελληνικής τηλεόρασης κι αυτών των τεσσάρων, οι οποίοι είναι απαράδεκτοι. Εγώ προσωπικά, επειδή έχω αξιοπρέπεια, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό το πράγμα! Αυτοί κάνουν κατάχρηση εξουσίας και χρειάζονται καταγγελία. Δεν θα έπρεπε να είναι εκεί».

Τέλος σχολίασε και τις ατάκες που ακούγονται στο παιχνίδι, λέγοντας πως έχει δουλέψει με μεγάλους φωτογράφους και ποτέ δεν έχει ακούσει κάτι αντίστοιχο: «Έχω δουλέψει με τον Bruce Weber με τους καλύτερους φωτογράφους, εγώ δεν άκουσα ποτέ έναν μεγάλο φωτογράφο να λέει σε ένα μοντέλο τσαλακώσου, ξεσκίσου, πέσε κάτω, πέσε στις λάσπες, άντε μην είσαι γκόμενα».


Όταν η Βίκυ Καγιά περπατούσε στην πασαρέλα του Νίκου Αποστολόπουλου


Δείτε βίντεο: Νίκος Αποστολόπουλος: Οι κριτές του GNTM είναι απαράδεκτοι, θέλουν καταγγελία
Νίκος Αποστολόπουλος: Οι κριτές του GNTM είναι απαράδεκτοι, θέλουν καταγγελία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης