Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στην TV με βραδινή εκπομπή

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στην TV με βραδινή εκπομπή

Η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 κάθε Δευτέρα, μια μέρα που μέχρι πέρσι το κοινό παρακολουθούσε τον Αντώνη Κανάκη

GRIGORIS-ARNAOUTOGLOU
Τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό ανέφεραν ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα επέστρεφε τηλεοπτικά. Και να που επιβεβαιώθηκαν καθώς σύμφωνα με το Πρωινό1 ο παρουσιαστής επιστρέφει στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με βραδινή εκπομπή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στη βραδινή ζώνη του σταθμού με μια ανανεωμένη εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, μια μέρα που μέχρι πέρσι το κοινό παρακολουθούσε τον Αντώνη Κανάκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Επίσημα, λοιπόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκινά το βραδινό του show. Ή στις 19 ή στις 26 του μηνός, έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και θα έχει νέα παιδιά που θα φρεσκάρουν την εκπομπή και θα σας δώσουν πραγματικά αυτό που χρειάζεστε εκείνες τις ώρες. Μαζί του θα είναι οι «The Wixers»: Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτης. Το show θα είναι πλήρως ανανεωμένο».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στην TV με βραδινό σόου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης