Νίκος Αποστολόπουλος: Η Καγιά πρέπει να αποσυρθεί, είναι πολύ ξινή

Νίκος Αποστολόπουλος: Η Καγιά πρέπει να αποσυρθεί, είναι πολύ ξινή

«Να σταματήσει να είναι τόσο ξινή που ήταν πάντα ξινή, αυτό δεν αλλάζει ποτέ», λέει ο Νίκος Αποστολόπουλος για τη Βίκυ Καγιά

Kagia_Neo
Η Βίκυ Καγιά φέτος είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν πολύ τα τηλεοπτικά δρώμενα και όπως είναι φυσικό έχει συμπάθειες και αντιπάθειες. Η fashion editor παρουσιάζει το Shopping Star που είναι πρώτο σε νούμερα τηλεθέασης στην ώρα προβολής του και παράλληλα είναι κριτής και παρουσιάστρια του Greece’s Next Top Model.  Ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας είναι από εκείνους όμως που έχει διαφορετική άποψη για τη Βίκυ λέγοντας πως ήρθε η ώρα να αοπσυρθεί.

«Η Βίκυ Καγιά; Ποια Βίκυ Καγιά; Νομίζω ότι είναι ώρα να αποσυρθεί. Εντυπωσιακή όχι… Να σταματήσει να είναι τόσο ξινή που ήταν πάντα ξινή, αυτό δεν αλλάζει ποτέ! Πρέπει να αλλάξει λίγο αυτή την προσωπικότητα, όλα καλά όλα ωραία. Να ρίξει λίγο νερό στο κρασί της. Γελάει και μου σπάει τα νεύρα εμένα! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει τα κορίτσια του GNTM να περνούν όλα αυτά τα βασανιστήρια με αρχιερέα τη Βίκυ Καγιά. Για όνομα!».


Νίκος Αποστολόπουλος: "Η Βίκυ Καγιά; Ποια Βίκυ Καγιά; Νομίζω ότι είναι ώρα να αποσυρθεί"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης