Δήμητρα Αλεξανδράκη: Θέλει να φύγει από το Nomads γιατί δεν αντέχει μακριά από τον σύντροφό της

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Θέλει να φύγει από το Nomads γιατί δεν αντέχει μακριά από τον σύντροφό της

«Συνειδητοποίησα ότι μπορώ σε όλες τις δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθω αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοινώνοντας την απόφασή της να αποχωρήσει από το Nomads Μαδαγασκάρη

Dimitra_Alexandraki
Με δάκρυα στα μάτια η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε στην παραγωγή του Nomads ότι θέλει να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης όχι γιατί δεν αντέχει τις κακουχίες του παιχνιδιού αλλά γιατί δεν αντέχει μακριά από τον αγαπημένο της.

Πιο συγκεκριμένα στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads – Μαδαγασκάρη δημιουργήθηκε η ομάδα των «επίλεκτων» μετά το τελευταίο αγώνισμα, αλλά και την ψηφοφορία των τηλεθεατών. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε τη θετική ψήφο του κόσμου για να βρίσκεται στην ομάδα των «επίλεκτων», ωστόσο, εκείνη είχε άλλα σχέδια. Ανακοίνωσε στον Σάββα Πούμπουρα πως επιθυμία της είναι να αποχωρήσει από το ριάλιτι και με δάκρυα στα μάτια είπε πως ο λόγος που θέλει να αποχωρήσει είναι ο σύντροφος της. Όπως ανέφερε δεν αντέχει άλλο την απόσταση και για εκείνην η σχέση της είναι πιο σημαντική.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω καταρχήν και είμαι πολύ ευτυχισμένη που με ψήφισε ο κόσμος αλλά θα ήθελα να ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και στην παραγωγή και στους συμπαίκτες μου. Συνειδητοποίησα ότι μπορώ σε όλες τις δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθω αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου. Χάνω τον ευατό μου μακριά του. Είναι κάτι πιο πάνω από αυτό. Τον αγαπάω περισσότερο και από τον εαυτό μου και δεν ντρέπομαι να το πω. Είμαι ειλικρινά αποφασισμένη δεν θέλω να αλλάξω την απόφασή μου», είπε.

Ο Σάββας Πούμπουρας της ζήτησε να καθίσει στη θέση της και να το σκεφτεί καλύτερα. Η ξεκάθαρη απάντηση ακόμη δεν έχει δοθεί, οπότε αναμένουμε εξελίξεις!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Θέλω να φύγω, ο σύντροφός μου είναι πιο σημαντικός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης