ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη: «Είναι μισογύνης... Επειδή τον ξέρω χρόνια, έχει θέμα»

Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη: «Είναι μισογύνης... Επειδή τον ξέρω χρόνια, έχει θέμα»

Η παρουσιάστρια υποστήριξε πως παραλίγο να χάσει τη δουλειά της

Nikoletta-Ralli-768x484
Αποκαλύψεις έκανε η Νικολέττα Ράλλη, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, καθώς μίλησε για όσα συνέβησαν πριν το Late Night με το Γιώργο Λιάγκα στο οποίο συμμετείχε. Συγκεκριμένα, ανέφερε στην εκπομπή πως τα θυμήθηκε με αφορμή τον πρόσφατο ντόρο για το bullying που ξεκίνησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.


«Υπήρχε τότε συγκεκριμένο άτομο, το οποίο έκανε απίστευτη πλύση εγκεφάλου στον Λιάγκα για να μην με πάρει στην εκπομπή. Το οποίο το έμαθα μετά. Εάν δεν ήταν ο κύριος Λάτσιος στο δοκιμαστικό, θα έμενα χωρίς δουλειά.

Γιατί εγώ δεν θα πέρναγα από δοκιμαστικό, είχα δώσει τα χέρια και είχα αφήσει την εκπομπή μου για να είμαι στον Λιάγκα. Και πάω σε μια διαδικασία, βλέπω άλλες 15 κοπέλες και είχα πάθει σοκ. Μόλις έμαθα αυτό το πράγμα…. Γιατί μιλάμε για τεράστια εμμονή με μένα. Δεν περίμενα ότι συνεχίζεται αυτό το πράγμα, όσοι είναι της δουλειάς ξέρουν ότι το κάνει συνέχεια αυτό το πράγμα.



Με ξάφνιασε γιατί δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό το πράγμα. Έχει γίνει μία, έχει γίνει δύο, έχει γίνει τρεις. Εγώ, την τρίτη βέβαια, δεν βγήκα, καλή ώρα, σαν τον Καπουτζίδη που βγήκε και μίλησε για κάτι. Πάλι πρόσφατα, επειδή έκανα μια ερώτηση στην εκπομπή μου, μου έστειλε μήνυμα “τελικά δεν αλλάζει ποτέ ο άνθρωπος. Ίδια είσαι και ίδια θα μείνεις”. Είναι μισογύνης, ξεκάθαρα. Επειδή τον ξέρω χρόνια, έχει θέμα. Είναι πολύ κρίμα γιατί έχει ταλέντο», είπε στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ.

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα, με το πρόσωπο που «ζωγράφισε» να είναι προφανές.


Δείτε το βίντεο: 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης