Και η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου

Και η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου

«Αν έλεγε… “Εγώ είμαι μια κουκλάρα με καμπύλες, αυτό είναι το σώμα μου, είτε σας αρέσει, είτε όχι”, ίσως κανείς τότε δεν θα το συζητούσε», είπε η Ναταλία Γερμανού

Natalia_Germanou
Πολύ ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου. Για το θέμα τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της και η Ναταλία Γερμανού.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι ασχολήθηκαν ή την “χτύπησαν”, ή την σχολίασαν με ειρωνεία, όσοι το έκαναν και δεν αναφέρομαι στον Δημήτρη τον Παπανώτα, ο οποίος δεν είπε κάτι στα σοβαρά και δεν σχολίασε κάτι για τα κιλά της Σίσσυς. Θα αναφερθώ σε άλλους που κατά καιρούς την έχουν σχολιάσει, γιατί εξαιτίας της ενασχόλησής της με τον χώρο της μόδας, γιατί έχει τα δικά της ρούχα, πολλές φορές η Σίσσυ μπαίνει στον πειρασμό, όπως όλες μας, να πειράζει τις φωτογραφίες στο Instagram», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανούκαι πρόσθεσε: «Αυτό δεν είναι κακό. Αν όμως έλεγε… “Εγώ είμαι μια κουκλάρα με καμπύλες, αυτό είναι το σώμα μου, είτε σας αρέσει, είτε όχι”, ίσως κανείς τότε δεν θα το συζητούσε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης