Η Φαίη Σκορδά πήρε θέση για τα σχόλια που αφορούν στα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Φαίη Σκορδά πήρε θέση για τα σχόλια που αφορούν στα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου

«Κακό χιούμορ, ατυχές» σχολίασε η παρουσιάστρια 

d169d787-Στιγμιοτυπο-2018-10-26-2_17_26-μ_μ_
Τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα και της εκπομπής Happy Day για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου είναι το θέμα των ημερών, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολίασαν δημόσια το γεγονός. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στο δημόσιο μήνυμα του Θοδωρή Μαραντίνη στο Instagram για τα σχόλια που ειπώθηκαν για τη γυναίκα του.

Ωστόσο, σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τα σχόλια που έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Το εν λόγω απόσπασμα σχολίασε και η παρέα του Πρω1νού και μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά σχολίασε:

«Γίνεται κάτι στο Happy Day, αυτό το χιούμορ, κακό χιούμορ, ατυχές. Νομίζω ότι και οι ίδιοι κατάλαβαν ότι είναι ατυχές. Ήταν μια κακιά στιγμή. Η Σταματίνα αν επαναλαμβανόταν αυτό θα αντιδρούσε τελείως διαφορετικά. Γι’ αυτό το λόγο βγήκε και ζήτησε συγγνώμη και μίλησε και με τη Σίσσυ. Από την άλλη, αυτό δε σημαίνει ότι ήταν ωραίο αυτό που ακούστηκε… Αυτά που είπε η Μενεγάκη ήταν σωστά».


Μάλιστα, για το γεγονός πήρε θέση και ο συνεργάτης της Φαίης, Άρης Καβατζίκης, ο οποίος σχολίασε: «Θέλω απλά να πω ότι για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις, για τα πράγματα που ακούγονται στην τηλεόραση και αν θίγουμε κάποιο πολλές φορές μπορεί να γίνει και άθελα μας. Αναφερόμενος μόνο σε εμένα και όχι στους συνεργάτες και στην παρουσιάστρια της εκπομπής, ότι αν έχεις βιώσει κάποια στιγμή bullying στο σχολείο, όντας παχουλό παιδάκι με γυαλιά, κάθε φορά που ακούγεται κάτι στην τηλεόραση, κάνοντας προσπάθειες ακόμα και σήμερα να μην ξεφύγεις, γιατί κάποια στιγμή μπορείς να παχύνεις, είναι ωραία να μετράμε λίγο τα λόγια μας στην τηλεόραση. Αν έθιξα την Σταματίνα ή κάποιο συνεργάτη της, δεν το ήθελα και το λέω ειλικρινά. Αν όμως κάποιος από τους συνεργάτες έχει υποστεί bullying, ξέρει πόσο άσχημα μπορεί να είναι τα μηνύματα που μπορεί να περνάνε στην τηλεόραση μιλώντας για ανθρώπους που μπορεί να μοιάσουν σε κάποιους άλλους ή αν κάτι μας θυμίζουν αν έχουν βάλει ένα παραπάνω κιλό. Την εκτίμησή μου στη συγκεκριμένη, την έχω δείξει εδώ και πολλά χρόνια».



Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης