Η Ελένη Μενεγάκη περιμένει πώς και πώς την Άση Μπήλιου

Η Ελένη Μενεγάκη περιμένει πώς και πώς την Άση Μπήλιου

«Επιτέλους αύριο θα την δω! Δεν ξέρει πόσο την περιμένω! Δεν ξέρει πόσο πολύ χαίρομαι που αύριο θα είναι κοντά μας η Άση Μπήλιου», είπε η Ελένη Μενεγάκη γαι την αγαπημένη της πρώην συνεργάτιδα

menegaki-mpiliou
Η Άση Μπήλιου για πολλά χρόνια αποτέλεσε μια από τις πιο στενές και αγαπημένες συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη». Όμως η γνωστή αστρολόγος είχε, κάποιες διαφωνίες με τον Alpha και άλλαξε τηλεοπτική στέγη.

«Είναι λογικό ο κόσμος να με έχει συνδεδεμένη με την Ελένη Μενεγάκη. Ειδικά όταν αναφέρονται στην αστρολογία και στην Ελένη, έρχομαι εγώ στο μυαλό τους. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί, δέκα ολόκληρα χρόνια. Από εκεί και έπειτα, το έχω ξαναπεί, ήταν ένας κύκλος που έκλεισε. Και έχει να κάνει με το κανάλι και όχι με την Ελένη. Η αιτία που έφυγα από τον Alpha δεν ήταν η Ελένη. Με κάποιον τρόπο ο Alpha με οδήγησε να φύγω. Οπότε, σαφώς έμεινα και κάποιον χρόνο εκτός τηλεόρασης, πράγμα που δεν με πείραξε και δεν έφερα ως άγχος, γιατί εγώ δεν είμαι παρουσιάστρια. Έχω ένα συγκεκριμένο επάγγελμα, το οποίο μπορώ να το κάνω και χωρίς την τηλεόραση. Ζω και χωρίς να είμαι στην τηλεόραση. Σαφώς, όποιο επάγγελμα και αν κάνει κανείς, από τη στιγμή που έχει κάποια προβολή από την τηλεόραση, ενισχύεται», είχε πει σε συνέντευξή της η Άση Μπήλιου αναφερόμενη στη συνεργασία τους.

Χθες η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως σήμερα καλεσμένη της θα είναι η Άση Μπήλιου. «Επιτέλους αύριο θα την δω! Δεν ξέρει πόσο την περιμένω! Δεν ξέρει πόσο πολύ χαίρομαι που αύριο θα είναι κοντά μας η Άση Μπήλιου… Με ρωτάει τι θέμα θα πούμε κι εγώ της λέω «Θέμα;» που έχω να σε δω ένα χρόνο; Έλα ξεκούραστη γιατί έχεις δουλειές εδώ… Σε περιμένω», ανέφερε στους τηλεθεατές και στους συνεργάτες της, ιδιαίτερα χαρούμενη.

Οι σχέσεις της με την Άση Μπήλιου είναι άριστες και αυτό φαίνεται κάθε φορά που συναντιούνται οι δύο τους στην εκπομπή, «Ελένη».


Η Ελένη Μενεγάκη περιμένει πώς και πώς την Άση Μπήλιου στην εκπομπή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης