Η Αποστολία Ζώη ποζάρει με σέξι εσώρουχα και τονίζει: «Μία γυναίκα σε σηκώνει και σε ρίχνει»

Η Αποστολία Ζώη ποζάρει με σέξι εσώρουχα και τονίζει: «Μία γυναίκα σε σηκώνει και σε ρίχνει»

Η τραγουδίστρια δείχνει τη σέξι της πλευρά 

Aποστολία Ζώη: Ο λόγος που έδωσε 25.000 ευρώ από το έπαθλό της στον Κωνσταντίνο Οροκλό
Με μια σέξι φωτογραφία καλησπέρισε το κοινό της στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια, Αποστολία Ζώη. Πέρυσι τη βλέπαμε με λάσπες και γρατσουνιές στο Nomads να κερδίζει τα δύσκολα αγωνίσματα, ενώ τώρα τη βλέπουμε με δαντελωτά εσώρουχα και βλέμμα πολλά υποσχόμενο να στέλνει το δικό της μήνυμα για τη δύναμη της γυναίκας.


«Μία γυναίκα σε διαλέγει! Σε κάνει δικό της! Δεν επιλέγεις εσύ! Εκείνη... Από όλους τους μνηστήρες, τους θαυμαστές... Εσύ, ο Ένας. Απλά σε αφήνει να νομίζεις, να έχεις την ψευδαίσθηση της πρωτοβουλίας... της αρχηγίας. Μία γυναίκα σε σηκώνει και σε ρίχνει. Σε εξυψώνει και σε ταπεινώνει. Σε κάνει ευτυχισμένο ή δυστυχή. Με αυτήν που σε διαλέγει ...πετάς. Με αυτήν που επιλέγεις ...απλά... υπάρχεις. Γιατί αυτή που σ'αγαπά.. σ'αφήνει ελεύθερο. Αυτή που αγαπάς... σε σκλαβώνει. #ThePowerOfWomen», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μία γυναίκα σε διαλέγει! Σε κάνει δικό της! Δεν επιλέγεις εσύ! Εκείνη... Από όλους τους μνηστήρες, τους θαυμαστές... Εσύ, ο Ένας. Απλά σε αφήνει να νομίζεις, να έχεις την ψευδαίσθηση της πρωτοβουλίας... της αρχηγίας. Μία γυναίκα σε σηκώνει και σε ρίχνει. Σε εξυψώνει και σε ταπεινώνει. Σε κάνει ευτυχισμένο ή δυστυχή. Με αυτήν που σε διαλέγει ...πετάς. Με αυτήν που επιλέγεις ...απλά... υπάρχεις. Γιατί αυτή που σ'αγαπά.. σ'αφήνει ελεύθερο. Αυτή που αγαπάς.. σε σκλαβώνει. #ThePowerOfWomen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης