Η Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει το νέο της σπίτι

Η Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει το νέο της σπίτι

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της με νέο σπίτι και νέο αμόρε

Mary_Sinatsaki
Νέο σπίτι, νέο αμόρε, νέο ξεκίνημα. Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη η οποία από ότι φαίνεται γυρίζει σελίδα στη ζωή της. Στις αρχές του καλοκαιριού η παρουσιάστρια και ο επί τρία χρόνια αγαπημένος της Σπύρος Χατζηαγγελάκης τράβηξαν δρόμους χωριστούς. 

Μάλιστα οι δυο τους απέδειξαν πώς διατηρούν καλές σχέσεις αφού πρόσφατα σε θεατρικά βραβεία, η Μαίρη παρέδωσε το βραβείο στον Σπύρο και φιλήθηκαν σταυρωτά, ενώ δεν έδειξαν καμία αμηχανία.

Πάντως στην προσωπική της ζωή η Μαίρη έχει προχωρήσει και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret είναι ήδη σε νέα σχέση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νέος της σύντροφος ασχολείται με τον χώρο του θεάματος, χωρίς να είναι ιδιαίτερα γνωστός.  Μάλιστα, αφορμή για τη γνωριμία τους στάθηκε, φίλος της παρουσιάστρια, από το θέατρο. Ο φιλικός κύκλος του ζευγαριού κάνει λόγο για ένα μεγάλο έρωτα.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι πολύ ενεργή στα social media και μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε με μια φωτογραφία ότι έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι.

Στη φωτογραφία που ανέβασε μας δείχνει ένα πολύ όμορφα και με πολύ γούστο διακοσμημένο σημείο όπου η Μαίρη κάθεται στην κουνιστή της καρέκλα και απολαμβάνει την πίτσα της.


View this post on Instagram

Μωρε stay in / order in / chill και “How To Get Away With Murder”. *ευτυχιούλα* | Εν τω μεταξύ αν είσαι φοιτητής μην αγνοήσεις αυτό το post. Σε έχω! Αν παραγγείλεις από @efoodgr και βάλεις τον κωδικό FOODIVERSITY στο τέλος κάθε παραγγελίας σου μαζεύεις συμμετοχές και μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις έπικ δώρα! Όταν λέω έπικ εννοώ π.χ. το ενοίκιο σου για όλο το ακαδημαϊκό έτος ή το φαγητό σου για ένα μήνα κερασμένα από το efood ή iPhone 8 ή ταξίδι! Μπορείς [και είμαι σίγουρη ότι θέλεις] να μάθεις περισσότερα στο foodiversity.gr Thank me later alligator 🐊 —————————————————————• #happyme #netflixandchill #homesweethome #moodoftheday

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on


Σε προηγούμενη ανάρτησή της είχε ενημερώσει πώς πρόκειται να μετακομίσει.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης