Ελένη Μενεγάκη: Σοκαρισμένη με την ιστορία της «Μις Ελλάς»- Η δολοφονία του γιου της και τα δικαστήρια

Ελένη Μενεγάκη: Σοκαρισμένη με την ιστορία της «Μις Ελλάς»- Η δολοφονία του γιου της και τα δικαστήρια

Το πρώην μοντέλο Ανθή Πριοβόλου μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής της

μενεγακιαι
H Μις Ελλάς 1996, Ανθή Πριοβόλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της. Το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στη δολοφονία του γιου της Ακρίτα το 2004, καρπό του έρωτά της από τον βουλευτή Ιπποκράτη Σαβούρα, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή.

«Η πίστη μου είναι δυνατή και δεν ήμουν κοντά στην εκκλησία πριν την δολοφονία αλλά σ’ αυτό βοήθησε ο γιος μου γιατί φαίνεται πως ήξερε και μου είχε πει να μην φοβάμαι το θάνατο» τόνισε η Ανθή.

Ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στα δικαστήρια που είχε με τον σύζυγό της πριν δολοφονηθεί ο γιος της. «Είχα πρόβλημα με τον σύζυγό μου. Έπρεπε να πάρω τον γιο μου και να φύγω. Όταν τον πήρα, άρχισε το κυνηγητό και προσπαθούσε να με εξοντώσει… γιατί δεν ήμασταν μαζί… Είχε ισχύ και δύναμη ο άντρας μου και εγώ βρέθηκα σε πολλές δύσκολες καταστάσεις. Καταδικάστηκα ακόμα και για απαγωγή του γιου μου… πρέπει να γράψω ένα βιβλίο με όλα όσα μου συνέβησαν… Με έκλεισαν μέσα ενώ είχα την επιμέλεια… Αυτό ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου».


«Πιο δύσκολο από το να χάσεις το παιδί σου, δεν υπάρχει, Ανθή μου. Συγγνώμη, χαίρομαι που σε βλέπω σήμερα, έστω γι΄αυτά τα 30 λεπτά», είπε συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε: «Η καρδιά μου είναι σφιγμένη, αυτό όμως που περνάς σε μένα και στους άλλους είναι ότι δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο μας και την πίστη μας στο κάθε πρόβλημα που βγαίνει μπροστά μας γιατί τα πραγματικά σοβαρά προβλήματα είναι αυτά που δε λύνονται ποτέ. Και ποια δε λύνονται ποτέ; Ο θάνατος και οι αρρώστιες που σε πάνε στον θάνατο. Όλα τα άλλα παλεύονται».


Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη»:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης