Next Top Model: Η Βίκυ Καγιά δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω

Next Top Model: Η Βίκυ Καγιά δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω

Η Βίκυ Καγιά αναγκάστηκε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με την παίκτρια που αρνήθηκε να κάνει υποβρύχια φωτογράφηση και τελικά αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας

Vicky_Kagia
Ο ανταγωνισμός στο Next Top Model καλά κρατεί και τόσο οι κριτές όσο και οι παίκτριες φροντίζουν να κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αυξημένο. Στο επεισόδιο της Τρίτης σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η συμπεριφορά της Βίκυς Καγιά στη Σοφία Ζαχαριάδου, στην παίκτρια που αρνήθηκε να μπει στο νερό.  Η Βίκυ Καγιά, αν και δεν το συνηθίζει, θέλησε να απαντήσει στους followers της και στους επικριτές της με ένα μακροσκελές κείμενο, κάτω από την εν λόγω φωτογραφία, με σκοπό να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με την παίκτρια αλλά και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Η ανάρτηση ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Παρόλο που δε συνηθίζω ποτέ ν’απαντώ σε σχόλια,νιώθω πως αυτήν την φορά το θέμα είναι λεπτό κ πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια σημεία που πιθανόν δεν έχετε λάβει υπόψην σας δεδομένου ότι σ’ενα μονταρισμένο επεισόδιο με πολυ πληροφορία πρέπει να υπάρχει σχετικά μοιρασμένος χρόνος για ολα τα κορίτσια στο παιχνίδι. Η Σοφία είναι ένα όμορφο κ γλυκό κορίτσι στο οποίο πιστεύω πολύ κ έχω υποστηρίξει. Αν πραγματικά γνωρίζετε όπως πολλοί λέτε, πως λειτουργούν οι κρίσεις πανικού, κάτι τρομερά δύσκολο που χρειάζεστε ειδική φροντίδα επιτόπου κ για αρκετό χρονικό διάστημα, τότε θα δείτε οτι αυτό που έπαθε η Σοφία δεν ήταν αυτό! Η Σοφία κρύωνε πολύ γιατιί έμεινε αρκετή ώρα στο νερό κ φοβόταν. Δεν έπαθε ΠΟΤΕ καμία κρίση πανικού. Είχε απλά κλειδώσει κ αποφασίσει οτι δεν μπορεί να κάνει έστω κ μια μικρή προσπάθεια για να μείνει στο παιχνίδι εφόσον γνώριζε τους κανόνες πριν ακόμη μπει σε αυτά! Ήξερε επίσης από την αρχή οτι θα υπάρχει δοκιμασία με νερό. Όλα τα κορίτσια υπογράφουν τους κανόνες του παιχνιδιού κ γνωρίζουν από πριν οτι θ’ακολουθήσουν δύσκολες δοκιμασίες, δεν έφερε ποτε αντίρρηση κ ο ψυχολόγος που εξέτασε όλα τα κορίτσια πριν μπουν στο σπίτι, μας μίλησε για ένα κορίτσι χωρις θέματα ψυχολογικά κ υγιές! Στα γυρίσματα υπάρχουν πάντοτε ειδικοί γιατροί κ νοσηλευτές όπως κ ναυαγοσώστες για την ασφάλεια των κοριτσιών ειδικά όταν είναι μέσα στο νερό. Ήθελα πολυ να με ακούσει κ να βάλει έστω κ μόνο το στόμα της στο νερό αν οχι όλο το πρόσωπο για να μην χρειαστεί ν’αποχωρήσει. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλες κ δεν τους φτιάχνω εγω αλλά οι Αμερικανοί οι οποίοι έτυχε να ειναι εκεί σ’αυτο το γύρισμα κ ειναι κ αυστηροί με αυτους. Αν δεν υπάρχει προσπάθεια κ φωτογραφία δυστυχώς θεωρείτε άδικο για τ’αλλα κορίτσια κ πρεπει να φύγει. Δεν μας επιτρέπετε λοιπόν κανένας διαχωρισμός! Σε κανονικές συνθήκες δουλειάς φυσικά κ μπορεις ν’αρνηθείς κάτι που σε φοβίζει, αλλά στο παιχνίδι όλες καλούνται να κάνουν τις ίδιες προσπάθειες για να μπορούμε να ειμαστε δίκαιοι κ σωστοί. Καλη συνέχεια κ καλημερα σε όλου!❤️».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης