Οι τρεις Νοτιοαφρικανοί που πέρασαν απευθείας στον ημιτελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Οι τρεις Νοτιοαφρικανοί που πέρασαν απευθείας στον ημιτελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

«Εγώ δεν έχω δει κάτι καλύτερο από αυτό», είπε ο Γιώργος Λιανός και πάτησε το golden buzzer στέλνοντάς τους απευθείας στον ημιτελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Greek_Tanlent_Show
Μπορεί να μην είναι Έλληνες διεκδικούν όμως με αξιώσεις την πρώτη θέση στο «Ελλάδα Εχεις Ταλέντο». Ο λόγος για τρεις Νοτιοαφρικανούς τραγουδιστές που ανέβηκαν στη σκηνή και με την ερμηνεία τους ξετρέλαναν τους κριτές, τον Γιώργο Λιανό αλλά και το κοινό. Οι τρεις τους ζουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη τους τελευταίους έξι μήνες όπου όπως είπαν τραγουδούν σε ξενοδοχεία. Όλοι περίμεναν, όπως τόνισε και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ότι θα πουν κάτι αφρικάνικο. Όταν άρχισαν να τραγουδούν, όμως, τους άφησαν όλους άφωνους καθώς επέλεξαν την όπερα.

«Είναι η δεύτερη χρονιά μας εδώ και πιστεύω πως είναι μια από τις στιγμές που θα θυμόμαστε σαν μια μαγική στιγμή», ήταν ένα από τα σχόλια του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης είπε μεταξύ άλλων πως: «Είστε φοβερά ταλαντούχοι. Και πιστεύω πως έχουμε μπροστά μας μια σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του Ελλάδα έχεις ταλέντο».
Εκείνη τη στιγμή ο Γιώργος Λιανός μπήκε μέσα και πήγε στους κριτές, ενώ όλος ο κόσμος φώναζε “golden buzzer”. «Εγώ δεν έχω δει κάτι καλύτερο από αυτό», είπε ο Λιανός και πάτησε το κουμπί, στέλνοντάς τους απευθείας στον ημιτελικό.

Οι τρεις Νοτιοαφρικανοί που πέρασαν κατευθείας στον ημιτελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης