Το πρώτο μήνυμα της Μπάγιας πέντε μέρες μετά το «επεισόδιο» με τον Παπαδάκη

Το πρώτο μήνυμα της Μπάγιας πέντε μέρες μετά το «επεισόδιο» με τον Παπαδάκη

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά την πολυήμερη απουσία της από το «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram

Gagia_Antonopoulou
Τις τελευταίες μέρες πολύς ντόρος έχει γίνει για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα».

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μετά την εκπομπή της περασμένης Τρίτης, η δημοσιογράφος και πρώην εστεμμένη δεν εμφανίστηκε ξανά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο δημοσιογράφος αρχικά είχε κάνει λόγο για αδιαθεσία της συνεργάτιδας του. Χθες Παρασκευή, ο Γιώργος Παπαδάκης, αναγκάστηκε να εξηγήσει τους λόγους απουσίας της από το «Καλημέρα Ελλάδα» και μάλιστα της αφιέρωσε την εκπομπή καθώς ήταν τα γενέθλια της.

Με τη σειρά της η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά από τρεις μέρες έλυσε τη σιωπή τηςστο Ιnstagram και εμφανίστηκε κάνοντας μία ανάρτηση για τα γενέθλια της: «Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Να είστε πάντα καλά..και να χαμογελάτε!!!! #birthdaygirl #happygirl #mybirthday #29#smile», έγραψε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος.

Βεβαίως δεν έκανε καμία αναφορά στο φλέγον ζήτημα του «Καλημέρα Ελλάδα». Αναμένουμε να δούμε να θα εμφανιστεί το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης