Ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης μιλάει για την Κίνα και τη μαγειρική

Mihalis_Maniatis

«Πιο εύκολο είναι να κάνεις μια εκπομπή μαγειρικής και να έρθουν 10 σπόνσορες, παρά να κάνεις ένα ποιοτικό σίριαλ», λέει ο Μιχάλης Μανιάτης που ζει μόνιμα στην Κίνα

Ο Μιχάλης Μανιάτης μένει πλέον μόνιμα στην Κίνα και έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν.

- Στην ελληνική τηλεόραση έχεις παρακολουθήσει εκπομπές για φαγητό, οι οποίες είναι και αρκετές;
Παρακολουθώ συνεχώς ειδήσεις για το τι γίνεται στην Ελλάδα. Αυτές οι εκπομπές δεν έχουν σχέση με τη μαγειρική. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπορεί η τηλεόραση να χρηματοδοτεί πρόγραμμα. Λόγω της κρίσης, είναι ο μόνος τρόπος για τα κανάλια να έχουν πρόγραμμα το οποίο να είναι ευχάριστο προς τον τηλεθεατή και να χρηματοδοτείται από σπόνσορες. Πιο εύκολο είναι να κάνεις μια εκπομπή μαγειρικής και να έρθουν 10 σπόνσορες, παρά να κάνεις ένα ποιοτικό σίριαλ.

- Θα μπορούσες να κάνεις κάτι ανάλογο σε ενδεχόμενη πρόταση;
Ήμουν ο πρώτος που έκανε εκπομπή μαγειρικής στην Ελλάδα, το 1993. Λεγόταν «Η τέχνη της μαγειρικής», με τον καθηγητή Δημήτρη Ποταμιάνο, του έκανε τα κρασιά. Από τη στιγμή που ήμουν ο πρώτος δεν θα ήθελα να είμαι και ο τελευταίος.

- Η προσωπική σου ζωή πώς είναι;
Η προσωπική μου ζωή πάντα ήταν η δουλειά μου. Δεν μπορώ να έχω προσωπική ζωή χωρίς δουλειά ή δουλειά χωρίς προσωπική ζωή. Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου υπήρξε πάντα αυτό που κάνω κι αυτό που δίνω.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης