Παίκτρια του My Style Rocks: Οι χοντρές πρέπει να αυτοκτονήσουν;

My_Style_Rocks

Η αρνητική κριτική από την επιτροπή, τα δάκρυα της παίκτριας και η απάντηση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Και τι δεν κάνουν στο My style Rocks για να ανεβάσουν την τηλεθέαση. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε μια σχετικά νέα παίκτρια την Αμάντα Μανωλάκου να δέχεται έντονη κριτική από την επιτροπή και στη συνέχεια να ξεσπάει στα κλάματα. Μάλιστα σε όλο αυτό παρεμβαίνει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πιο συγκεκριμένα η Αμάντα Μανωλάκου δέχτηκε έντονα αρνητική κριτική από την επιτροπή και βάζει τα κλάματα. Ανάμεσα σε άλλα σημειώνει:

«Αν λέτε εμένα χοντρή, οι κοπέλες από το σπίτι που είναι χοντρές, τι θα κάνουν; Θα αυτοκτονήσουν;». Λίγο αργότερα  μάλιστα διαμαρτυρήθηκε με δάκρυα στα μάτια: Με έχετε ταράξει στον άσσο. Θεωρώ ότι είμαι πολύ στιλάτη κοπέλα και δεν αξίζω τον άσσο το δικό σας».

Η στιγμή κορυφώνεται ήταν όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παίρνει το λόγο και της λέει: «Είναι διαφορετικό το “Δεν έχω ωραίο σώμα” και διαφορετικό το “Δεν αναδεικνύει το σώμα μου”».

Η παρουσιάστρια πήρε πληρωμένη απάντηση από την Αμάντα που της είπε: «Κωνσταντίνα μου μιλάω κι εγώ ελληνικά, καταλαβαίνω»!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

GNTM_exof

Τη Δευτέρα θα αποχωρήσει ένα από τα 5 κορίτσια, την Τρίτη θα γίνει η δεύτερη αποχώρηση και την Τετάρτη θα μάθουμε τη μεγάλη νικήτρια

1