Κωνσταντίνα Παγάνη: Ποια είναι η «Μις Υφήλιος 2017» που ο θείος της σκότωσε τη μητέρα της

 Η τραγική ειρωνεία είναι πως στα παγκόσμια καλλιστεία που έλαβε μέρος η Κωνσταντίνα πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας!

H εστεμμένη καλλονή, Κωνσταντίνα Παγάνη, είναι η κόρη της άτυχης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη που τη σκότωσε με μαχαίρι ο πρώην κουνιάδος της, στην καφετέρια όπου εργαζόταν στο Ηράκλειο Κρήτης. Η 25χρονη κοπέλα ήταν γνωστή στους κύκλους της showbiz καθώς είχε διακριθεί  σε καλλιστεία και αναδείχθηκε Μις Υφήλιος 2017. Η τραγική ειρωνεία είναι πως στα παγκόσμια καλλιστεία Ms International transcontinental που έλαβε μέρος η Κωνσταντίνα πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας! 



Η 25χρονη Κρητικιά αγαπάει το kick Boxing και  ασχολείται πολλά χρόνια με το συγκεκριμένο άθλημα. Με το modeling ασχολήθηκε στις αρχές του 2017 και μετά άρχισε να κυνηγάει το όνειρό της που ήταν μία διάκριση σε ένα μεγάλο διαγωνισμό.  Όνειρο που  το κατέκτησε το 2017, καθώς αναδείχθηκε στην Ατλάντα της Αμερικής, «Μις Υφήλιος 2017».  

«Πρώτη θέση η Ελλάδα!!! Ms transcontinental international!!! Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!!!», είχε γράψει στο προφίλ της στο facebook αμέσως μετά τη μεγάλη νίκης της. 
Η Κωνσταντίνα  είχε μιλήσει για τη διάκριση της σε τοπικό κανάλι και είχε δηλώσει πόσο πολύ τη στήριζε η μητέρα της και η οικογένεια της.  


Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες: 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr