Δούκισσα Νομικού: Έχω τύψεις και ενοχές όταν αφήνω το γιο μου

Δούκισσα Νομικού: Έχω τύψεις και ενοχές όταν αφήνω το γιο μου

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στα επαγγελματικά της καθήκοντα αλλά προτεραιότητά της είναι ο γιος της Σάββας

Doukissa_Nomikou
Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να έχει επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα όμως προτεραιότητά της είναι ο γιος της, τον οποίο δύσκολα αποχωρίζεται. Κάτι τέτοιο συνέβη όταν πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους και άφησε το μικρό Σάββα με τη μητέρα της.

«Μου ήταν τρομερά δύσκολο. Είχα τύψεις και ενοχές», εξομολογήθηκε στο περιοδικό Gala και συνέχισε: «Τον έβλεπα συνέχεια μέσω facetime και ευτυχώς ήταν χαμογελαστός και χαρούμενος και ηρεμούσα. Τον είχα όμως συνέχεια στο μυαλό μου. Εκείνον σκεφτόμουν όταν περπατούσα στην πασαρέλα, σε εκείνον έστελνα τα φιλιά».

- Έχει αλλάξει από τότε που έγινε μητέρα;
«Έγινα πιο τρυφερή ακόμη πιο ευαίσθητη, κατάλαβα και αγάπησα περισσότερο τους γονείς μου, έγινα πρωινός τύπος χωρίς να γκρινιάζω. Ευτυχώς, είμαι από τις τυχερές μανούλες γιατί ο γιος μου είναι ένα πολύ εύκολο μωρό. Κοιμάται από δυο μηνών δώδεκα ώρες το βράδυ, τρώει όλο του το φαγητό και γελάει συνέχεια. Τώρα με τα δόντια του έχει κάποια ανησυχία, αλλά και αυτή την ξεπερνάει με αξιοπρέπεια. Η μόνη μου αγωνία είναι να είναι καλά».


Η Δούκισσα αναφέρθηκε επίσης και στο πώς είναι η σχέση της με τον σύζυγό της από τότε που απέκτησαν το παιδί: «Θέλω να τα κάνω όλα εγώ μαζί με τον Δημήτρη, ν’ απολαμβάνουμε κάθε στιγμή μαζί του. Μέχρι στιγμής είμαι full time μαμά και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι τόσο κοντά του αυτή την περίοδο. Βέβαια, έχουμε και τις γιαγιάδες που είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν. Όσο για τη σχέση μας, φυσικά άλλαξε. Πλέον δεν είμαστε δύο άνθρωποι αλλά τρεις. Ο χρόνος με ένα νεογέννητο στο σπίτι είναι πολύ περιορισμένος, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, κατανόηση και επικοινωνία όλα γίνονται πιο εύκολα» και συνέχισε:

«Με τον Δημήτρη διαφέρουμε σε πολλά σημεία και αυτό το γεγονός είναι που μας ενώνει. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον σε απίστευτο βαθμό. Θαυμάζω τα πάντα πάνω του. Την αισιοδοξία του, το μυαλό του, το χαμόγελο του. Οι όποιες διαφωνίες μας έχουν να κάνουν με χαζά πράγματα, π.χ. εκείνος δεν θέλει να βάφομαι καθόλου κι εγώ θέλω να τρώει περισσότερα φρούτα και λαχανικά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης