Γαστεράτου για Μελιτά: Υπάρχουν πράγματα προσωπικά

Γαστεράτου για Μελιτά: Υπάρχουν πράγματα προσωπικά

Η νιόπαντρη παρουσιάστρια ευχαρίστησε την πρώην φίλη της δημόσια και δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για τη σχέση τους

Gasteratou-_Melita
Το σίριαλ Μαντούς Γαστεράτου – Τζένης Μελιτά συνεχίζεται. Οι δύο τους αν και έκαναν στενή παρέα, πια δεν είναι ούτε φίλες στα social media. Η Τζένη αποκάλυψε πως δεν πήγε στον γάμο της Μαντούς, καθώς δεν ήταν καλεσμένη.

Η παρουσιάστρια του Splash, την ευχαρίστησε δημόσια και δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για τη σχέση τους. Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει ξεσπάσει μετά τον γάμο της είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή έχω στενοχωρηθεί πολύ με το θέμα που έγινε με τη Τζένη, μου έχει μαυρίσει η ψυχή μου, δεν μπορώ άλλο να απαντάω. Υπάρχουν πράγματα προσωπικά. Θα ήμουν για το Δαφνί αν χωρίς λόγο δεν καλούσα κάποιον», εξομολογήθηκε στην κάμερα του Πρω1νού.

Τέλος, τόνισε δεν θα ήθελε να μιλήσει ξανά γι’ αυτό, καθώς θέλει να εστιάσει στα θετικά που συμβαίνουν στη ζωή της: «Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που οδήγησαν στην εξέλιξη αυτής της σχέσης που τους ξέρει πολύ καλά και η Τζένη και εγώ. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο, με πονάει και με στενοχωρεί. Νιώθω περίεργα και άβολα με την τόση αναπαραγωγή και δεν θέλω να το συνεχίσω παρακάτω».

faysbook.gr Μαντώ Γαστεράτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης