Δημήτρης Αργυρόπουλος σε παίκτρια του «My Style Rocks»: Δεν μπορώ πλέον να είμαι χαριτωμένος

Δημήτρης Αργυρόπουλος σε παίκτρια του «My Style Rocks»: Δεν μπορώ πλέον να είμαι χαριτωμένος

Ιδιαίτερα καυστικοί οι κριτές του ριάλιτι μόδας αλλά χωρίς να προσβάλλουν την Σπυριδούλα Ροκόμου

Dimitris_Argiropoulos
Το ριάλιτι μόδας My Style Rocks διανύει την δεύτερη εβδομάδα του και οι παίκτριες προσπαθούν να αποδείξουν ότι έχουν στιλ χωρίς όμως να καταφέρνουν να πείσουν τους κριτές.

Μια από αυτές η Σπυριδούλα Ρόκομου η οποία προσπάθησε για ακόμη μια φορά να πείσει τους κριτές για το στιλ της, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς απέσπασε ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία.

Ένας εκ των κριτών ο Δημήτρης Αργυρόπουλος της μίλησε ανοιχτά αλλά με κομψότητα, τονίζοντας της πως δεν κάνει κάτι για να τους αποδείξει ότι κάνει styling. Μεταξύ άλλων, της είπε πως στη θέση της θα μπορούσε να είναι μια άλλη κοπέλα που κατέχει περισσότερα.

«Αχ βρε Σπυριδούλα! Είναι εδώ και μέρες που φοράς τα ρούχα πώς θα συνδυάσουμε μια μπλούζα με μία φούστα, με μία ζώνη, ένα τσαντάκι κι ένα ζευγάρι παπούτσια. Γιατί ήρθες εδώ; Ή ήρθες για να μάθεις ή για να φανείς ή για να μας δείξεις. Δεν είναι σωστό αυτό που λες ότι ήρθες για να μάθεις. Παίρνεις τη θέση από μία άλλη που ξέρει. Εμείς θέλουμε αυτές που ξέρουν. Δες τους βαθμούς που έχεις. Είδες τους βαθμούς και αντί να πεις “δεν πειράζει, θα κάνω κάτι τρελό” πήγες ακόμα πιο safe. Όσο εσύ ντύνεσαι φούστα μπλούζα θα παίρνεις 1. Γιατί είσαι 20 χρονών και είσαι εδώ για να μας δείξεις κάτι. Τι έδειξες τώρα δηλαδή; Δεν μπορώ πλέον να είμαι χαριτωμένος», ανέφερε.

My Style Rocks: “Σκληρή” κριτική από τον Δημήτρη Αργυρόπουλο! «Γιατί ήρθες εδώ;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης