Πέγκυ Ζήνα: Δεν έχω αγαπήσει περισσότερο άνθρωπο σ’ αυτόν το χώρο από τον Μητροπάνο

Πέγκυ Ζήνα: Δεν έχω αγαπήσει περισσότερο άνθρωπο σ’ αυτόν το χώρο από τον Μητροπάνο

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τις συνεργασίες με τους επιχειρηματίες, την κόρη της και άλλα πολλά

pegky_zina
Συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα η οποία εμταξύ άλλων μίλησε για τη μοναδική σχέση που είχε με τον Δημήτρη Μητροπάνο, για τις συνεργασίες με τους επιχειρηματίες, για την κόρη της αλλά και για το θέμα που δημιουργήθηκε όταν ερμήνευσε το τραγούδι της Βίκυς Μοσχολιού «Άνθρωποι Μονάχοι».

«Δεν έχω αγαπήσει περισσότερο άνθρωπο σ’ αυτόν το χώρο από τον Μητροπάνο. Νιώθω ότι έχει ορφανέψει ο χώρος μας, ότι έχει φτωχύνει το ζεϊμπέκικο. Μου λείπει ο Μητροπάνος και θα μου λείπει μέχρι τη στιγμή που θα τον ξανασυναντήσω, γιατί θα γίνει σίγουρα αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα για τον Δημήτρη Μητροπάνο, ενώ πρόσθεσε για τους επιχειρηματίες νυκτερινών μαγαζιών: «Οι 7 στους 10 επιχειρηματίες που μας καλούν είναι τσακωμένοι με το λόγο και αυτοί δημιουργούν τα περισσότερα προβλήματα στις καλλιτεχνικές συνεργασίες».

Ενώ, όσο αφορά την κόρη της και την ερώτηση που της έκανε: «Ο Γιώργος δεν είναι καθόλου αυστηρός με την Ηλέκτρα, εγώ προσπαθώ να της περάσω ότι πρέπει να είναι πειθαρχημένη στη ζωή της. Το καλοκαίρι η Ηλέκτρα μου έκανε παρατήρηση γιατί σταματούσα κάθε 5 λεπτά και έβγαζα φωτογραφίες με τον κόσμο. Της απάντησα ότι όπως εσύ ήρθες στα mad για να βγάλεις φωτογραφία με τη Φουρέιρα, έτσι κι ο κόσμος στο λούνα πάρκ ήθελε να βγάλει φωτογραφία μαζί μου».

Επιπρόσθετα, για το θέμα με τη Βίκυ Μοσχολιού είπε: «Έχοντας πάρει απόσταση από το θέμα με το τραγούδι της Βίκυς Μοσχολιού θα πω ότι απλώς βρίσκω κατανοητή τη στάση των κοριτσιών της, γιατί έχουμε να κάνουμε με κόρες και μαμά».

Πέγκυ Ζήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης