Βάσω Λασκαράκη: Ναι ο έρωτας περνάει πάντα από το στομάχι

Βάσω Λασκαράκη: Ναι ο έρωτας περνάει πάντα από το στομάχι

Η έμμεση αναφορά στον σύντροφό της και πώς αντιμετωπίζει τους παπαράτσι

Vaso_Laskaraki
Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς της. Αν και στην προσωπική τη ζωή κρατάει ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και προκαλεί απασχολεί τα ΜΜΕ.

Μετά το χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη, προτίμησε να μην μιλήσει καθόλου για το διαζύγιό της θέλοντας να προστατεύσει το παιδί της.
Ηηθοποιός έχει κάνει νέα αρχή στη ζωή της αφού βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του σεφ, Λευτέρη Σουλτάτου.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day, συνάντησε την ηθοποιό στα γυρίσματα για τον πέμπτο κύκλο της σειράς «Το σόι σου» και για πρώτη φορά μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους παπαράτσι και το γεγονός πως οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με την προσωπική της ζωή.

«Με ενοχλούν πολύ οι παπαράτσι όταν είμαι με το παιδί» και συνέχισε «Πάντα συνέβαινε να βλέπω τη ζωή μου κρεμασμένη στα περίπτερα. Απλά επέλεγα να μην το παρακολουθώ και να μην εξαρτώμαι από αυτό. Το περίμενα ότι θα είναι αναπόφευκτο λόγω του διαζυγίου και του ότι είμαστε και οι δυο πολύ γνωστοί. Το είχαμε συζητήσει από την αρχή, το περίμενα. Ωστόσο δεν είναι κάτι που με έχει ενοχλήσει»!

Ενώ όταν ρωτήθηκε αν ο έρωτας περνά από το στομάχι απάντησε με ένα πλατύ χαμόγελο: «Ναι, ο έρωτας περνά πάντα από το στομάχι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης