Η απάντηση της Αννας Φόνσου στον «καραφλό» κριτή του Next Top Model

Η απάντηση της Αννας Φόνσου στον «καραφλό» κριτή του Next Top Model

Τι είπε για την φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την ηλικία της και άλλα πολλά

Anna_Fonsou
Με το δικό της ιδιαίτερο στιλ και το αξεπέραστο χιούμορ της μίλησε η Άννα Φόνσου. Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε μεταξύ άλλων για τη φιλία που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για τη Ζωή Λάσκαρη και πως η ίδια αποφεύγει να βλέπει τις ταινίες της καθώς οι περισσότεροι έχουν φύγει από τη ζωή.

Η Άννα Φόνσου τοποθετήθηκε και για το «Next Top Model» κάνοντας την κριτική της στην επιτροπή. «Θα συμβούλευα την κριτική επιτροπή να μην κάνουν τέτοιο bullying στα παιδιά, να μην τους λένε πως είσαι έτσι, είσαι κοντή… Να πουν «δεν μας κάνεις και πάει και τελείωσε» γιατί εγώ εάν πήγαινα και μου έλεγαν είσαι σαχλή, είσαι έτσι, είσαι αλλιώς αυτός ο καραφλός που βρίζει και εσύ είσαι καραφλός βρε αδερφάκι μου τι μας κρίνεις, δηλαδή έλεος… Το 1.69 που είσαι είσαι κοντή… Πωπωπω εμένα φανταστείτε τι θα μου πει ο Σκουλός… Το να λέει είσαι και αντιπαθητική δεν είναι σωστό… Με τα μανεκέν εκτός από το ότι και εγώ είμαι ωραία και ψηλή με γαλανά μάτια δεν έχω κανένα άλλο κοινό…»!

Τέλος η κυρία Φόνσου μίλησε και για την ηλικία της λέγοντας πως είναι 80 ετών ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως: «Τα έχω όλα τακτοποιήσει. Είμαι έτοιμη να μπω στον τάφο».

Άννα Φόνσου: «Τα'χω τακτοποιήσει όλα, είμαι έτοιμη να μπω στον τάφο»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης