Άννα Μπουσδούκου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

704316ff-mpousdoukou

Μετά από 13 χρόνια

Η Άννα Μπουσδούκου μετά από 13 χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σταθμό. Η δημοσιογράφος δεν είχε αναφερθεί δημόσια στην αποχώρηση της από το κανάλι και αποφάσισε να το ανακοινώσει επίσημα, σήμερα, με μια ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα κολάζ με φωτογραφίες, το οποίο συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος και νιώθεις ευγνωμοσύνη παει να πει οτι κατι πήγε καλα ετσι και ο αποχαιρετισμός έπειτα απο 13 χρονια ειχε μονο αγκαλιές, φιλιά και ευχές που σε λέξεις δεν μπορουν να χωρέσουν. Και ολα αυτα γιατι κάπου σταματά η δουλειά και μένει ο άνθρωπος… Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου για την υποστήριξη τότε αλλα και τώρα! Καλή μας αντάμωση».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οταν έρχεσαι αντιμέτωπος και νιώθεις ευγνωμοσύνη παει να πει οτι κατι πήγε καλα ετσι και ο αποχαιρετισμός έπειτα απο 13 χρονια ειχε μονο αγκαλιές, φιλιά και ευχές που σε λέξεις δεν μπορουν να χωρέσουν. Και ολα αυτα γιατι κάπου σταματά η δουλειά και μένει ο άνθρωπος... Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου για την υποστήριξη τότε αλλα και τώρα! Καλή μας αντάμωση!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Bousdoukou (@annakynthia) στις

Ισπανοτσολιάς

Στο ίδρυμα Νιάρχου πάει να εργαστεί συριζοτρολάκια σε θέση καλά αμειβόμενη. Της έγινε πρόταση και την αποδέχθηκε. Ενημερωθείτε πρώτα πριν εκδηλώσετε το κόμπλεξ σας.

Κριμααα

Καλααα εεεε σοβαρα μιλατεεεε μα πωωως;;;Δε το πιστευωωω....αληθειααα;

Βαλεντίνη

Λίγο κρυοπλαστη , στυλ τύπου η αλεπού γιατρός , σωστά ελληνικά ( έχουν ακούσει πολλά τ' αυτιά μας ).Γενικά έκανε σωστά τη δουλειά της. Ο σύζυγός της Σταύρος Ιωαννίδης , καλός δημοσιογράφος , ωραία φωνή και κούκλος. Αυτή που με τρελαίνει είναι η Μάιρα Μπάρμπα . Πω πω αδερφέ μου ....φωνή σφυρίχτρα ... Μπορώ να πεθάνω μ' αυτή τη γυναίκα. Μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.!!!!! Ευτυχώς φορώ ασύρματα ακουστικά συνδεδεμένα με την τηλέοραση και τα κλείνω όταν μιλάει εκείνη.. Και να την πετυχαίνεις όταν έχεις άδεια καλοκαιριατικα.!!!!! Καλό κορίτσι , όμορφο , μορφωμένο ,αλλά αυτή η σπαστική τσιριδα που σε παίρνει μονοτερμα , πω πω πω.. Κατέβασε κορίτσι μου τα ντεσιμπέλ , λίγο πιό ήρεμα . Φτάνει που είναι μαύρες οι ειδήσεις, θα σαλταρουμε στο τέλος. Ίσως αυτός να είναι ο.λόγος που δεν πηρε μόνιμα τη θέση της Μπουσδούκου , γιατί κατα τ' άλλα είναι ισάξιες. Αυτή που βγήκε πραγματικός θησαυρός για το ΣΚΑΙ είναι η Μαρία Αναστασοπουλου. Απλό παιδί, ήρεμη δύναμη , μελετηρή , με εύστοχες ερωτήσεις πρός τους καλεσμένους της. Έπαιξε έξυπνα και κέρδισε. Δουλευταρου ,κάτι καλοκαίρια που οι συνάδελφοί της λιαζονταν στις παραλίες, αυτή εκεί στο καθήκον.. Έδειξε την αξία της και ήρθε η ανταμοιβή...... Συγνώμη Μάιρα , περισσότερο για σένα έγραψα το σχόλιο. Δεν ξέρω , αν προσπαθήσεις να διορθώσεις αυτό που ανέφερα θα είσαι τέλεια......

Μανος

Ti καθεσαι και πινεις κυρα Βαλεντινη να ξερουμε να μην το πιουμε

Βαλεντίνη

Ούζο Μεσολογγίου ΤΡΙΚΕΝΕ. Το έχεις ακουστά ; Εγώ το ονομάζω γυναικείο ούζο , ταιριάζει πολύ με τα θαλασσινά . Αυτό για το καλοκαίρι και το Πάσχα..... Το χειμώνα πίνω κρασάκι εκ Μακεδονίας , γιατί από εκεί κατάγομαι . Από αυτή τη Μακεδονία , που ο Πινόκιο ο αρχηγός σου την ξεπούλησε . Αυτά πίνω εγώ..... Εσύ για ποιο λόγο να μην πιεις από αυτα που πίνω εγώ . Δικό σου είναι το στόμα , ότι θέλεις πίνεις, εγώ θα σου πω τι θα πιεις ; Αλλά βλέπω με ακολουθείς κατά πόδας . Καλά κάνεις , γιατί μου κάνεις και τσάμπα διαφήμιση..... Και πού είσαι..... αν περάσεις από το ηρωικό Μεσολόγγι , σταμάτα να πιείς ένα ουζακι και θα με θυμηθείς!!!! Σοβαρά το λέω, δεν κάνω πλάκα. Όσο για την Μακεδονία ( δεν ξέρω βέβαια την καταγωγή σου ) αν ανεβείς προς τα πάνω , εκεί είναι το πατρικό μου. Εκεί θα σε φιλοξενήσω εγώ και θα περάσεις τέλεια.!!! Γιατί ξέρεις κάτι ; Εμείς οι Μακεδόνες είμαστε ψυχουλες !!!!!! Και μην ξεχνάς, πώς είμαστε όλοι Έλληνες, πατάμε στην ίδια γη και κοιτάζουμε τον ίδιο ουρανό.... Εκτός εάν είσαι κάποιος αλλοδαπός, που μεγάλωσες στην Ελλάδα. Και πάλι καλοδεχούμενος είσαι .....

Meh

Ποτέ δε μου έκανε κλικ η συγκεκριμένη, συνήθως άλλαζα κανάλι.

Manos

Aπο τις πιο ξινες και αντιπαθητικες φυσιογνωμιες με cringy ψευτικο χαμογελο. Σκετη παγωμαρα ευτυχως που την εδιωξαν πηρε και τον φλωρο γκομενο της αγκαζε και αντε στο καλο δεν θα μας λειψει

Αντώνης

Μπογδάνος. Βαλαβάνη. Μπουσδούκου. Και έπονται και άλλοι. Είναι άσχημο να νιώθεις ότι έχεις πλάτες από το αφεντικό σου & το ίδιο να σε πουλάει. Όλα εδώ πληρώνονται, τίποτα δε θα ξεχαστεί.

Μπαλαδοφατσα

ΣΚΑΙ. Κατ' εμε ο χειροτερος επαγγελματικος εργοδοτης. Υπ αυτην την εννοια απορω πως αντεξε τοσα χρονια, αλλα θα μου πειτε ποσα ειναι τα μαγαζια που θα σου προσφερουν δουλεια με αξιοπρεπεις μισθους τη σημερον ημερα; Μονο τα δημοσια ΜΜΕ, ομως εκει ισχυει το "οποιος προλαβε και τον Κυριον ειδε". Το θεμα ειναι αν φυγει η θα παραμεινει ο Σταυρακης. Ποιος ειναι ο Σταυρακης; Το ετερον ημιση, ο Ιωαννιδης. Μεχρι και μετακινηση απο Θεσσαλονικη προς Αθηνα εκανε (εσωτερικη μεταγραφη) προ διετιας για να βρισκεται κοντα στην αγαπημενη του. Mpaladofatsa speaking.

Χχχψ

Πώς άντεξε λέει τόσα χρόνια .. Γιατί , δεν πληρώνονταν ή τραβούσε τον όργο. Στο ίδρυμα Νιάρχου θα εργαστεί , μόνη της εφυγε μάλλον

Γιαννης

Κοριτσακι μου δεν αντεξες αλλο να σου λένε τι θα λές. Θα βρουν νεοτερη με μισα λεφτα, με ορεξη και θα λεει οτι της λενε με χαρα διοτι θα βρει φαγητο που δεν ειχε πριν. Ετσι εκανες και εσυ στην αρχή διοτι δεν καταλαβαινες. Τωρα ομως δεν αντεξες. Κατανοητό

Don Fistikis

Αποχώρησε διότι θα εργαστεί στο Ίδρυμα Νιάρχου. Το έμαθα τυχαία από άνθρωπο των media το καλοκαίρι. Οπότε για καλύτερα αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ.

Nikos

Καλά έκανες...να πας σε κάνα σοβαρο κανάλι! Είσαι αστέρι!

&&&&&-

Στο ίδρυμα Νιάρχου θα εργαστεί..

ΝΙΚΟΣ

Ξάπλα και αραλίκι όλη μέρα στο ευαγές ίδρυμα με τα υπόλοιπα τεμπελόσκυλα. Το όνειρο κάθε [...].

Giorgos

Και είχαμε μιά φαγούρα .. Στο καλό και απ το πεζοδρόμιο..

Φόρτωση περισσότερων σχολίων