Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Ελεονώρα Μελέτη

Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Ελεονώρα Μελέτη

Μαζί με τη Φλορίντα και τις κορούλες τους

meleti
Η Ελεονώρα Μελέτη και η Φλορίντα Πετρουτσέλι εκτός από συνάδελφοι είναι και πολύ φίλες. Η ζωή τους έχει συναντηθεί πολλές φορές και οι δύο γυναίκες σε πολλές περιπτώσεις έχουν... βηματισμό παράλληλο. Γνωρίστηκαν πριν 10 χρόνια στο Star και σήμερα είναι και οι δύο μανούλες. Μάλιστα οπι κορούλες τους έχουν μόλις τρεις μήνες διαφορά μεταξύ τους.

Η Ελεονώρα ανέβασε μία φωτογραφία με τις τέσσερίς τους στην οποία και έγραψε: «Αγαπημένη μου @florindu, πριν 10 χρόνια σε γνώρισα στα γραφεία του @starchanneltv… από τότε οι ζωές μας έχουν περάσει πολλά, όμορφα, δύσκολα, αναπάντεχα… όλα όμως σε Μια παράλληλη διάσταση κ με πολλές ομοιότητες… σήμερα, να που βγήκαμε πρώτη φορά με τα κορίτσια μας, που έχουν ούτε 3 μήνες διαφορά… κ να σου πω κάτι μου μόνο εσυ θα καταλάβεις? «ΤΑΝΤΟ». 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπημένη μου @florindu, πριν 10 χρόνια σε γνώρισα στα γραφεία του @starchanneltv... από τότε οι ζωές μας έχουν περάσει πολλά, όμορφα, δύσκολα, αναπάντεχα... όλα όμως σε Μια παράλληλη διάσταση κ με πολλές ομοιότητες... σήμερα, να που βγήκαμε πρώτη φορά με τα κορίτσια μας, που έχουν ούτε 3 μήνες διαφορά... κ να σου πω κάτι μου μόνο εσυ θα καταλάβεις? «ΤΑΝΤΟ»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης