Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το νέο Happy Day και η φωτογραφία με το γιο της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το νέο Happy Day και η φωτογραφία με το γιο της

Οι αναρτήσεις στο Instagram και οι ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές

Stamatina_Tsimtsili
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά της και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και το ανανεωμένο Happy Day. H παρουσιάστρια μέσα από τα Instastories  μάλιστα έκανε και την πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες της για την εκπομπή της στον Alpha και μας έδωσε μία γεύση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκτός από νέο πλατό θα αλλάξει και ώρα τη νέα σεζόν! Όπως έχει γίνει γνωστό η εκπομπή θα μεταφερθεί σε μεγαλύτερο πλατό εκεί που έβγαινε το δελτίο ειδήσεων αλλά δεν θα είναι η μόνη αλλαγή, η εκπομπή θα ξεκινάει λίγο νωρίτερα. Αντί για τις 8 ακριβώς που άρχιζε θα ξεκινάει ένα τέταρτο πιο νωρίς.

Η πρώτη σύσκεψη του Happy Day έγινε

Κατά τα άλλα η Σταματίνα είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και απολαμβάνει τα παιδιά της. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η παρουσιάστρια ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία αγκαλιά με το γιο της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σε στιγμές απόλυτης ευτυχίας και πληρότητας θέλω να αποτυπώσω τα συναισθήματα στις αναμνήσεις μια φωτογραφίας... έτσι έχω την ελπίδα ότι αυτό που νιώθω θα διαρκέσει για πάντα! Αφιερωμένο στις πιο αγαπησιάρικες αγκαλιές».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης