Χριστίνα Μπόμπα: «Παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου»

Χριστίνα Μπόμπα: «Παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου»

Η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με νυφική ανθοδέσμη και η σύμπτωση  

Είναι τελικά έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα;
Το ερχόμενο Σάββατο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σίφνο. Το ζευγάρι θα παντρευτεί παρουσία στενών φίλων και συγγενών, ενώ κουμπάροι τους θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης.

Η Χριστίνα δύο ημέρες πριν από τον γάμο, ξεφύλλισε το φωτογραφικό της άλμπουμ και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με νυφική ανθοδέσμη. Μέσω της λεζάντας αποκάλυψε τα όσα βίωσε πριν δύο χρόνια στη Σίφνο και κατέληξε τονίζοντας πως παντρεύεται τον άντρα της ζωής της.



«Εσείς πιστεύετε στις παραδόσεις; Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία… Πριν 2 χρόνια ακριβώς στο γάμο της καλής μου φίλης @iolisd που έγινε στη Σίφνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη τηρώντας τα έθιμα και ανάμεσα σε όλες της τις φίλες η ανθοδέσμη ήρθε κυριολεκτικά Κ προσγειώθηκε μες στην αγκαλιά μου! Την επόμενη μέρα ζήτησα από τον @sakiswp να βγάλει αυτή τη φωτογραφία για να τη στείλουμε στη μαμά μου @giotapapoula να χαρεί! Μετά από 2 χρόνια ακριβώς στο ίδιο μέρος την ίδια ημερομηνία, το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου! Να που οι παραδόσεις στην περίπτωση μου λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο!», έγραψε.


Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εσείς πιστεύετε στις παραδόσεις; Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία... Πριν 2 χρόνια ακριβώς στο γάμο της καλής μου φίλης @iolisd που έγινε στη Σίφνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη τηρωντας τα έθιμα και ανάμεσα σε όλες της τις φίλες η ανθοδέσμη ήρθε κυριολεκτικά Κ προσγειώθηκε μες στην αγκαλιά μου! Την επόμενη μέρα ζήτησα από τον @sakiswp να βγάλει αυτή τη φωτογραφία για να τη στείλουμε στη μαμά μου @giotapapoula να χαρεί! Μετά από 2 χρόνια ακριβώς στο ίδιο μέρος την ίδια ημερομηνία, το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου! Να που οι παραδόσεις στην περίπτωση μου λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο! #sakischristina #bridetobe #ilovehimtothemoonandback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης