Αθηναΐς Νέγκα: Ζήλευα τα κορίτσια που ήταν πιο νορμάλ και ένιωθαν σέξι

Αθηναΐς Νέγκα: Ζήλευα τα κορίτσια που ήταν πιο νορμάλ και ένιωθαν σέξι

Η φωτογραφία από το παρελθόν και το μήνυμα που λέει πως πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας

Athinais_Negka
Μια φωτογραφία από το παρελθόν της ανέσυρε η Αθηναΐς Νέγκα και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H παρουσιάστρια του Epsilon Tv  μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της 20 χρόνια πριν. Σε αυτό, η δημοσιογράφος ποζάρει με το μαγιό της μέσα στη θάλασσα. Ο λόγος που ανάρτησε στο προφίλ της την εν λόγω εικόνα, είναι για να στείλει σε όλες τις γυναίκες το μήνυμα πως πρέπει να αγαπάνε το σώμα τους.

Έγραψε αναλυτικά: «Φωτογραφία από το χρονοντούλαπο. Ναι, φίλοι μου κι όμως (!) αυτή είμαι εγώ στη Μύκονο πριν 20 και κάτι χρόνια. Δυστυχώς ήμουν τραγικά κομπλεξική και θεωρούσα τον εαυτό μου χοντρό και το σώμα μου απαίσιο για αυτό και εδώ με βλέπετε μουτρωμένη, ήμουν τόσο υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου. Λυπάμαι που δεν χάρηκα και δεν ήμουν περήφανη για ό,τι είχα τότε, φταίει ενδεχομένως ο τρόπος που μεγάλωσα, η έλλειψη αυτοπεποίθησης και η ντροπή διδάσκονται ξέρετε, είναι τεράστιο πρόβλημα, συχνά νιώθουμε πως ένα αυστηρό με τον εαυτό του παιδί είναι πιο ασφαλές -τι λάθος! Θυμάμαι ζήλευα τα κορίτσια που ήταν πιο νορμάλ και ένιωθαν σέξι. Τώρα ξέρω πως δεν θα φτάσω ποτέ ξανά σε αυτό το επίπεδο «αθλητικής εμφάνισης» ό,τι και να κάνω. Αυτοί οι ποποί υπάρχουν μόνο στα 20, για αυτό χαρείτε τους -να είστε περήφανες και ας πούνε και ψώνια - είναι πιο υγιές από να κρύβεστε. Φορέστε και στρινγκ όσο μπορείτε, αν θέλετε την άποψη μου, διαβάστε συγχρόνως κλασική και περισσότερο σύγχρονη λογοτεχνία, το ένα δεν αποκλείει το άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν δίνει κάνεις σημασία στην άποψη σου πριν μεγαλώσεις. Αποδείξτε την κουλτούρα σας μετά τα 30, δεν θα χάσει ο πλανήτης σε διάνοια, ο ποπός όμως δεν θα είναι ίδιος, κάθε πράγμα στο καιρό του ήθελα να σας πω».

Φωτογραφία απο το χρονοντούλαπο. Ναι, φίλοι μου κι ομως (!) αυτή ειμαι εγω στη Μύκονο πριν 20 κ κατι χρόνια. Δυστυχώς ημουν τραγικά κομπλεξική κ θεωρούσα τον εαυτό μου χοντρο κ το σώμα μου απαίσιο για αυτο κ εδω με βλέπετε μουτρωμενη, ημουν τοσο υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου .Λυπαμαι που δεν χάρηκα κ δεν ημουν περήφανη για ο τι ειχα τοτε, φταίει ενδεχομενως ο τρόπος που μεγάλωσα, η έλλειψη αυτοπεποίθησης κ η ντροπή διδάσκονται ξέρετε , ειναι τεράστιο πρόβλημα, συχνά νιώθουμε πως ενα αυστηρό με τον εαυτό του παιδί ειναι πιο ασφαλες -τι λάθος !θυμαμαι ζήλευα τα κοριτσια που ηταν πιο νορμαλ κ ένιωθαν σεξι . Τωρα ξερω πως δεν θα φτάσω ποτε ξανά σ αυτο το επίπεδο «αθλητικής εμφάνισης» ο τι κ να κανω .Αυτοί οι ποποί υπαρχουν μονο στα 20, για αυτο χαρείτε τους -να ειστε περήφανες κ ας σας πούνε κ ψώνια -ειναι πιο υγιές απο να κρύβεστε .Φορεστε κ στρινγκ όσο μπορείτε, αν θελετε την άποψη μου ,διαβαστε συγχρονως κλασσική κ περισσότερο σύγχρονη λογοτεχνία ,το ενα δεν αποκλείει το αλλο ,ετσι κι αλλιώς δεν δίνει κανεις σημασια στην άποψη σου πριν μεγαλώσεις. αποδείξτε την κουλτούρα σας μετα τα 30, δεν θα χάσει ο πλανητης σε διάνοια, ο ποπός ομως δεν θα ειναι ίδιος, κάθε πράγμα στο καιρό του ήθελα να σας πω ..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης